DOLAR 34,0286 0.11%
EURO 37,7876 0.49%
ALTIN 2.729,100,19
BITCOIN 19822630,79%
İstanbul
28°

AÇIK

19:43

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Bursa’da Kamyonun Tekerleği Seyir Halinde Alev Aldı: Faciadan Dönüldü!

Bursa’da Kamyonun Tekerleği Seyir Halinde Alev Aldı: Faciadan Dönüldü!

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, seyir halindeki bir kamyonun tekerleği alev aldı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda, sürücü ve diğer bir sürücünün hızlı müdahalesiyle facia önlenirken, tekerleğin anayola fırlaması büyük bir tehlike yarattı.

ABONE OL
12 Kasım 2023 18:38
Bursa’da Kamyonun Tekerleği Seyir Halinde Alev Aldı: Faciadan Dönüldü!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde, Görükle Mahallesi mevkiinde seyir halindeki bir kamyonun tekerleği alev aldı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, kamyon sürücüsünün aracını hemen kenara çektiği ve elindeki suyla tüpüyle tekerlek bölgesindeki alevlere müdahale etmeye çalıştığı görülüyor.

Olaya başka bir sürücünün de yangın tüpüyle müdahale ettiği ve alevlerin büyümesini engellediği kameraya yansıdı. Bu esnada anayolda başka bir aracın olmaması, olası bir faciayı önledi. Yetkililer, kamyon sürücüsünün ve yardıma koşan diğer sürücünün hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde daha büyük bir tehlikenin yaşanmadığını belirtti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.