DOLAR 33,9008 0.03%
EURO 37,6352 -0.04%
ALTIN 2.809,880,81
BITCOIN 2035739-0,85%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bursa’da Kaçırıldığı İddia Edilen Cem Muhammet A. ve Annesi Yasemin Acar, Yeni Bir Hayata Başlıyor

Bursa’da Kaçırıldığı İddia Edilen Cem Muhammet A. ve Annesi Yasemin Acar, Yeni Bir Hayata Başlıyor

Bursa'da kaçırıldığı iddia edilen Cem Muhammet A. ile annesi Yasemin Acar, çöp evde yaşadıkları travmatik sürecin ardından Antalya'da yeni bir hayata başlıyor. Devlet korumasına alınan Cem Muhammet'in annesiyle birlikte kurdukları hayatta, yaşanan olayların ardından değişiklik yapma kararı alındı.

ABONE OL
19 Kasım 2023 23:16
Bursa’da Kaçırıldığı İddia Edilen Cem Muhammet A. ve Annesi Yasemin Acar, Yeni Bir Hayata Başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bursa’da geçtiğimiz yıl kaçırıldığı iddia edilen ve çöp evde alıkonulduğu belirtilen Cem Muhammet A., Antalya’da annesi Yasemin Acar ile yeni bir hayata başlıyor. Cem Muhammet, tedavi sürecinin ardından Antalya Çocuk Evleri Sitesi’nde devlet korumasına alındı ve annesiyle bir araya geldi.

Yasemin Acar, oğluyla birlikte yaşamaya başladıkları süreçte, Cem Muhammet’in eğitim hayatına devam ettiğini ve 3. sınıfa atlatıldığını belirtiyor. Cem Muhammet’in zekası ve başarıları, gelecekte ulaşım müdürü olma hayalini taşıdığı belirtiliyor.

Öte yandan, yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulunan Yasemin Acar, geçmişte yapılan yanlış haberlere karşı mahkemeye başvurduklarını ve isim değişiklikleri yapacaklarını ifade etti. Aynı zamanda Cem Muhammet’in annesinin ölümünden sorumlu tutulan Kamuran Pınar Acar hakkında açılan davada tutukluluk halinin devamına karar verildi.

Bu süreçte medya ile yaşanan olumsuz deneyimlere rağmen, Yasemin Acar ve oğlu Cem Muhammet A., yeni bir başlangıç yaparak yaşadıkları travmayı geride bırakmaya çalışıyor. Mahkeme kararları ve yaşananlarla ilgili detaylar, sürecin devamında ortaya çıkacak gibi görünüyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.