DOLAR 32,8319 -0.21%
EURO 35,6834 -0.57%
ALTIN 2.537,700,12
BITCOIN 2188139-0,66%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

20:39

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Bursa’da Cinayetle Sonuçlanan Kavga: Patronu Öldüren Sanık, Mahkemede Olayı Anlattı

Bursa’da Cinayetle Sonuçlanan Kavga: Patronu Öldüren Sanık, Mahkemede Olayı Anlattı

Bursa'da servis araçlarında hostes olarak çalışan Aysun Y.'nin patronu Kamil Öğütçü'yü öldüren sanık Ali Dinç, duruşmada olayın kavga sırasında tabancanın yere düşüp ateş almasıyla gerçekleştiğini öne sürdü. Müebbet hapsi istenen Ali Dinç, Aysun Y. ile Öğütçü arasında yaşandığı iddia edilen tecavüz olayını savunma sırasında anlattı

ABONE OL
12 Kasım 2023 19:34
Bursa’da Cinayetle Sonuçlanan Kavga: Patronu Öldüren Sanık, Mahkemede Olayı Anlattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bursa’da servis araçlarında hostes olarak çalışan Aysun Y.’nin patronu Kamil Öğütçü’yü öldüren sanık Ali Dinç, Bursa 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada olayın nasıl gerçekleştiğini anlattı. Müebbet hapis cezası istenen Ali Dinç, olayın kavga sırasında tabancanın yere düşüp ateş alması sonucu meydana geldiğini öne sürdü. Diğer yandan, Aysun Y. ise ifadesinde patronu Kamil Öğütçü’nün kendisine tecavüz ettiğini iddia etti ve olayın kavgaya dönüşerek cinayetle sonuçlandığını belirtti. Mahkeme, olayla ilgili detayları öğrenmek üzere telefon görüşmelerinin kaydını istedi ve duruşmayı erteledi. Olayın başlangıcında patronunun kendisine cinsel tacizde bulunduğunu öne süren Aysun Y., mücadelesi sırasında sanığın geldiğini ve olayın patlak verdiğini ifade etti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.