DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22410600,84%
İstanbul
27°

HAFİF YAĞMUR

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Bursa’da Biber Gazlı Saldırıya Uğrayan Yusuf Emir Bolat ve Ailesi Trabzonspor-Konya Maçını İzlemek İçin Trabzon’da

Bursa’da Biber Gazlı Saldırıya Uğrayan Yusuf Emir Bolat ve Ailesi Trabzonspor-Konya Maçını İzlemek İçin Trabzon’da

Bursa'da biber gazlı saldırıya uğrayan Yusuf Emir Bolat ve ailesi, Trabzonspor-Konya maçını izlemek üzere Trabzon'a davet edildi. Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan'ın özel davetiyle kente gelen Yusuf Emir, yaşadığı talihsiz olayı anlatarak Trabzonspor camiasından büyük destek gördü.

ABONE OL
12 Kasım 2023 19:45
Bursa’da Biber Gazlı Saldırıya Uğrayan Yusuf Emir Bolat ve Ailesi Trabzonspor-Konya Maçını İzlemek İçin Trabzon’da
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bursa’da üzerinde Trabzonspor formasıyla biber gazlı saldırıya uğrayan 9 yaşındaki Yusuf Emir Bolat ve ailesi, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan’ın daveti üzerine Trabzon’a gelerek Trabzonspor-Konyaspor maçını izledi. Olayın ardından yaşadıkları süreci anlatan Yusuf Emir Bolat, gazetecilere saldırı anını şu şekilde özetledi: “29 Ekim kutlamaları bittikten sonra spor okuluna gitmiştim. Maç bittikten sonra eve dönüyorduk, arkadaşım Hamza çağırınca sokakta oturup dondurma yedik. Bir süre sonra bisikletli bir adam geldi. Üzerimde Trabzonspor forması vardı. Yanımıza yaklaşıp bana ‘Sen Trabzonsporlu musun?’ dedi. Ben de ‘Evet’ dedim. ‘Trabzonspor eziktir’ dedi, gözüme biber gazı sıktı ve kaçtı.”

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan’ın özel daveti üzerine Trabzon’a gelen Yusuf Emir Bolat ve ailesi, müsabaka öncesi Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında Yusuf Emir Bolat’ın annesi Sonay Baş, yaşadıkları süreci ve oğlunun tedavi sürecini anlatarak, “Başkan Ertuğrul Doğan bizi arayıp Konyaspor maçına davet edince çok mutlu olduk. Dün geldik, çok güzel bir karşılama oldu. Dün akşam tesislere gidip futbolcularla tanıştık, topla çalım yaptılar. Yusuf’u kent meydanında gezdirdim, gören herkes fotoğraf çekilmek istedi, ‘Sen bizim kahramanımızsın’ diyor. Yusuf sayesinde ben de kendi çocukluk hayalimi gerçekleştiriyorum. Kimse çocuklara zarar vermesin, çocuklar hep gülmeli?” şeklinde konuştu.

Trabzonspor’un sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla da desteklenen Yusuf Emir Bolat, Trabzonspor camiasının sevgisi ve ilgisiyle karşılaştı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.