DOLAR 34,0006 0.29%
EURO 37,8516 0.64%
ALTIN 2.820,980,42
BITCOIN 1966761-2,91%
İstanbul
25°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bursa’da Alkollü Sürücü Uygulamadan Kaçmaya Çalıştı: ‘Kaçmıyorum, Park Ediyorum’ Dedi

Bursa’da Alkollü Sürücü Uygulamadan Kaçmaya Çalıştı: ‘Kaçmıyorum, Park Ediyorum’ Dedi

Bursa'da polis ekiplerinin alkollü sürücüleri yakalamak için gerçekleştirdiği uygulamada, bir sürücü aracıyla geri geri kaçmaya çalıştı. Polis tarafından durdurulan sürücü, 'Kaçmıyorum, park edecektim' dedi ancak alkollü olduğu ortaya çıkınca ceza alarak aracı trafikten men edildi.

ABONE OL
12 Kasım 2023 19:05
Bursa’da Alkollü Sürücü Uygulamadan Kaçmaya Çalıştı: ‘Kaçmıyorum, Park Ediyorum’ Dedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bursa’da polis ekiplerinin gece saatlerinde gerçekleştirdiği alkollü sürücü denetiminde ilginç bir olay yaşandı. Polis uygulama noktasını gören alkollü sürücü, aracıyla geri geri kaçmaya çalıştı. Durumu fark eden polis ekipleri tarafından durdurulan sürücü, aracından inmek zorunda kaldı.

Sürücü, basın mensuplarına “Kaçmıyorum, park edecektim” dedi. Ancak polis, durumu kontrol etmek üzere alkollü sürücüye alkolmetre testi yapmak istedi. Sürücü, bir süre alkollü olduğunu inkar etmeye çalışsa da polisin ısrarı üzerine alkometreye üflemek zorunda kaldı.

Alkolmetre sonucunda 1 promil üzeri alkollü çıkan sürücüye, 4 bin liranın üzerinde trafik cezası kesildi. Ayrıca aracı da trafikten men edildi. Sürücünün alkollü olduğunu kabul etmesi ve polis müdahalesi anları kameralara yansıdı.

Olayın ardından alkollü sürücü, yaşananları izah etmeye çalışırken, polisin uygulamaları trafik güvenliği açısından önemli bir rol oynuyor. Alkollü sürücülerin trafikten çekilmesi, olası kazaların önüne geçilmesine yardımcı oluyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.