DOLAR 32,8434 -0.18%
EURO 35,6993 -0.53%
ALTIN 2.539,530,20
BITCOIN 2161842-2,21%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

20:39

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Bursa İnegöl’de Hırsızlık Anı Kamerada: Dükkanın Önündeki Isıtıcıyı Çaldı

Bursa İnegöl’de Hırsızlık Anı Kamerada: Dükkanın Önündeki Isıtıcıyı Çaldı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir AVM'nin önündeki dükkanın ısıtıcısını çalan hırsız, güvenlik kamerasına yakalandı. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken şüpheli, olay yerinden hızla uzaklaştı. İşte, hırsızlık anı kameralara yansıyan detaylar

ABONE OL
12 Kasım 2023 18:32
Bursa İnegöl’de Hırsızlık Anı Kamerada: Dükkanın Önündeki Isıtıcıyı Çaldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bulunan Orhaniye Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir AVM’de dikkat çeken bir hırsızlık olayı meydana geldi. Olay, dün Orhaniye Mahallesi Ankara Caddesi’ndeki AVM’de yaşandı.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, işyerinin önüne gelen şüphelinin sergilenen ısıtıcıyı kucaklayarak çaldığı görülüyor. Hırsız, rahat tavırlarıyla dikkat çekerken, çaldığı ısıtıcıyı kollarında taşıyarak olay yerinden uzaklaşıyor.

Olayın ardından AVM yönetimi, güvenlik kameraları kayıtlarını inceleyerek hırsızın tespiti için polise bilgi verdi. Soruşturma başlatıldı, şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.en hırsız, olay yerinden yürüyerek uzaklaştı. Hırsızlık anı kameraya yansıdı.Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa İnegöl Ankara Bursa 3. Sayfa Haberler

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.