DOLAR 34,0036 0.31%
EURO 37,8669 0.68%
ALTIN 2.819,860,38
BITCOIN 1973175-2,83%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

Barcelona, Camp Nou Yanında İlginç Bir Proje Hayata Geçiriyor: Kolumbarium!

Barcelona, Camp Nou Yanında İlginç Bir Proje Hayata Geçiriyor: Kolumbarium!

Barcelona, ünlü stadı Camp Nou'nun yanında 26.600 taraftar için kolumbarium projesine başlıyor. Kolumbarium, ölülerin küllerini yerleştirmek için kullanılan yer altı mezar odalarından oluşur.

ABONE OL
3 Kasım 2023 21:50
Barcelona, Camp Nou Yanında İlginç Bir Proje Hayata Geçiriyor: Kolumbarium!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İspanya’nın köklü futbol kulüplerinden Barcelona, ünlü Camp Nou stadının hemen yanında ilginç bir projeye imza atıyor. Katalan devi, 26.600 taraftar için özel bir kolumbarium inşa ediyor. Kolumbarium, ölen kişilerin küllerinin konulduğu kapları yerleştirmek için kullanılan yer altı mezar odalarından oluşur.

Barcelona, bu projeyle taraftarlarına farklı bir anı bırakma fırsatı sunuyor. Taraftarlar, ölümlerinin ardından küllerinin Camp Nou’nun hemen yanındaki kolumbariumda yer almasını talep edebilecekler. Kulüp, bu projenin duygusal bir anlam taşıdığını ve taraftarların büyük ilgi göstereceğini düşünüyor.

Kolumbariumda ayrıca özel olarak tasarlanmış ışıklandırma sistemi sayesinde gökyüzüne yansıtılacak ışıklarla da farklı bir atmosfer yaratılacak. Kolumbariumda yer almak isteyenler, salı gününden itibaren yer satın alma işlemlerine başlayabilecekler. Öncelikli olarak kulüp üyelerine ardından ise kombine sahiplerine satış yapılacak. Barcelona, 26.600 kişilik kolumbarium yerlerinin kısa süre içinde tükenmesini bekliyor.

Kolumbarium, yakılan ölülerin küllerinin saklandığı ve ailelerin ziyaret edebileceği bir mekan olarak hizmet verir. Bu proje, Barcelona’nın taraftarlarına farklı bir anı bırakma ve kulüp tarihinde önemli bir adım atmış olma amacını taşıyor. Barcelona, Camp Nou’nun yanındaki kolumbarium projesiyle farklı bir deneyim sunarak taraftarlarını anılarının bir parçası yapmayı hedefliyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.