DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18462171,00%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Bandırma Motosiklet Hırsızı Tutuklandı: İki Soygun, Bir Gün İçinde!

Bandırma Motosiklet Hırsızı Tutuklandı: İki Soygun, Bir Gün İçinde!

Bandırma'da motosiklet hırsızlığı yapan şüpheli, Bursa'ya kaçtıktan sonra ikinci soygununu gerçekleştirdi. Zanlı, üzerinde uyuşturucu ve pompalı tüfekle yakalanarak tutuklandı

ABONE OL
12 Kasım 2023 18:25
Bandırma Motosiklet Hırsızı Tutuklandı: İki Soygun, Bir Gün İçinde!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde motosiklet hırsızlığıyla suçlanan Yusuf A. (24), başarısız bir kaçışın ardından tutuklandı. İlk olarak Bandırma’dan çaldığı motosikletle Bursa’ya kaçan şüpheli, bu motosikleti satarak bir başka motosikleti çaldı.

Bandırma’ya geri dönen Yusuf A., İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin titiz takibi sonucu bir adreste yakalandı. Gözaltına alınan şüphelinin üzerinde uyuşturucu ve pompalı tüfek bulundu.

Emniyet tarafından gerçekleştirilen işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. İki farklı motosiklet hırsızlığıyla bir günde yakalanan şüpheli, hırsızlık olaylarına karıştığı gerekçesiyle adli makamlarca cezalandırılacak.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.