DOLAR 32,8323 -0.21%
EURO 35,6856 -0.56%
ALTIN 2.537,460,11
BITCOIN 2163993-2,65%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Antalyaspor Futbolcusu Naldo Pereria Trafik Kazasında Kaybettiği Ailesi İçin Uyarıda Bulundu

Antalyaspor Futbolcusu Naldo Pereria Trafik Kazasında Kaybettiği Ailesi İçin Uyarıda Bulundu

Antalyaspor'un Brezilyalı futbolcusu Naldo Pereria, 7 Eylül'de yaşanan trafik kazasında kaybettiği oğlu ve kayınpederi için trafik kurallarına dikkat çekerek, insanların daha sorumlu olması gerektiğini vurguladı.

ABONE OL
14 Kasım 2023 10:00
Antalyaspor Futbolcusu Naldo Pereria Trafik Kazasında Kaybettiği Ailesi İçin Uyarıda Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalyaspor’un Brezilyalı futbolcusu Naldo Pereria, 7 Eylül’de meydana gelen trafik kazasında oğlu Davi Pereria ve kayınpederi İtalyan Walter Tilatti’yi kaybetmişti. Yaşadığı acıyla başa çıkmaya çalışan Naldo Pereria, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kazanın ardından sessiz kalamayacağını belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Kayınpederime ve bu trajik kazada Davi’yle ilgilenen herkese teşekkür ederim. Ama bu konuda sessiz kalamam. Oğlum ve kayınpederim, kimliği belirlenemeyen bir kişinin çok hızlı gitmemesi gereken bir yerde aşırı hız yapması sonucu hayatını kaybetti. Eve gidiyorlardı. Ailemin ve benim katlandığımız acılar herkese bir uyarı olsun. Trafik kurallarına saygı gösterin, emniyet kemerinizi takın, kendi hayatlarınızın ve başkalarının hayatlarının sorumluluğunu alın. Antalya’da kazalar sık yaşanıyor ama bu şekilde olmaması gerekiyor. Bu kazalar hayallerin yok olmasına, ailelerin yok olmasına ve yaşatmamız gereken çocukların hayatlarının sona ermesine neden oluyor. İnsanlar araç kullanırken daha sorumlu olsalardı tüm bu üzüntülerden kaçınılabilirdi.”

Naldo Pereria’nın bu duygusal çağrısı, trafik kurallarına dikkat çekmek ve benzer kazaların yaşanmasını engellemek adına yapıldı. Futbolcu, kayıplarının acısıyla birlikte toplumun daha güvenli bir trafik kültürü benimsemesi için bilinçlendirme yapma amacı güttüğünü ifade etti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.