DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18462171,00%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

AK Parti’den Gazze’ye Yardım Açıklaması ve Yerel Seçim Hazırlıkları

AK Parti’den Gazze’ye Yardım Açıklaması ve Yerel Seçim Hazırlıkları

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, seçim hazırlıkları ve Gazze'ye yardım konularında önemli açıklamalarda bulundu. Seçim adaylarından alınan bağışların Gazze'ye gönderileceğini duyuran Yavuz, aynı zamanda dijital süreçlerin çevre dostu olduğunu vurgulayarak 31 Mart 2024'teki yerel seçimin kesin tarihini paylaştı.

ABONE OL
10 Kasım 2023 18:01
AK Parti’den Gazze’ye Yardım Açıklaması ve Yerel Seçim Hazırlıkları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, partinin seçim hazırlıkları ve Gazze’ye yardım konularında önemli açıklamalarda bulundu. Yavuz’un açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Seçim adaylarının bağışları Gazze’ye yardım için kullanılacak. Başvuru aidatı alınmayacak, bağışlar Gazze’ye AFAD üzerinden gönderilecek.

Seçim adaylarından alınacak bağış miktarları şu şekilde belirlendi: Büyükşehir belediye başkan adayları 50 bin TL, il belediye başkan aday adayları 30 bin TL, ilçe belediye başkan aday adayları 20 bin TL, belde belediyeleri ve büyükşehir belediye meclis üyeliği adayları 10 bin TL, il genel meclisi üyeliği aday adayları ise 5 bin TL.

Dijital süreçleri devreye alarak çevreye katkı sağlamak istiyoruz. Başvurular dijital ortamda alınıyor, bu sayede 3 ton kağıt israfının önüne geçilecek.

2023 seçim takvimini hatırlatan Yavuz, seçimlerin 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacağını kesin olarak belirtti.

AK Parti, 12-14 Kasım tarihleri arasında Kızılcahamam’da “yerel seçim” gündemli çalışma kampı düzenleyecek. Bu kamp, yerel seçim sürecinin şekilleneceği bir platform olacak.

AK Parti, yerel seçimlere yönelik yoğun bir şekilde hazırlıklara başlarken, Gazze’ye yönelik yardım hamlesiyle de dikkat çekiyor. Dijital süreçlerin çevre dostu ve etkili olduğunu vurgulayarak seçimlere hazırlanan parti, sosyal sorumluluk projelerine de devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.