DOLAR 32,8363 -0.21%
EURO 35,6613 -0.61%
ALTIN 2.537,630,11
BITCOIN 2165241-2,37%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Bulucu: Mahalli İdareler Seçimi Aday Adaylığı Başvuruları Başladı

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Bulucu: Mahalli İdareler Seçimi Aday Adaylığı Başvuruları Başladı

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu, 31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek mahalli idareler seçimi için aday adaylığı başvurularının başladığını duyurdu. Mahalli İdareler Seçimleri'nin startını veren Bulucu, yerel seçim takvimine ilişkin detayları paylaştı.

ABONE OL
10 Kasım 2023 20:08
AK Parti Adıyaman İl Başkanı Bulucu: Mahalli İdareler Seçimi Aday Adaylığı Başvuruları Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bulucu, “Genel Merkezimizden gelen direktiflere göre, Belediye Başkanlığı, İl Genel ve Belediye Meclisi Üyeliği aday adaylığı başvuruları resmi olarak 9 Kasım Perşembe günü itibariyle başladı. Bu süreç, 17 Kasım Cuma günü sona erecek. Belediye Başkan aday adayları, başvurularını Genel Merkez veya İl Başkanlığı aracılığıyla iletebilirler. İlçe Belediye Başkan aday adayları ise başvurularını doğrudan İl Başkanlığı’na yapmalıdır.

Ayrıca, 9 Kasım Perşembe günü başlayan İl Genel ve Belediye Meclisi Üyesi aday adaylıkları 3 Aralık Pazar günü sona erecek. İl Genel ve Belediye Meclisi Üyelikleri aday adayları, başvurularını İl Başkanlığı’na yazılı olarak ileteceklerdir. Genel Merkez tarafından belirlenen süreçte aday adaylarının gerekli belgeleri eksiksiz doldurmaları büyük önem taşıyor. Başvuru yapacak aday adayları, saat 10:00 ile 19:00 arasında İl Başkanlığı’na başvuruda bulunabilirler.

AK Parti Adıyaman teşkilatı olarak, bu sürecin ülkemiz için hayırlı olmasını diliyor ve aday adaylarımıza başarılar temenni ediyoruz. Bu seçimler, şehrimizin kalkınması, modernleşmesi ve refahı açısından büyük bir önem taşıyor. Sürecin demokratik bir şekilde işlemesi ve en nitelikli adayların seçilmesi, toplumun beklentilerini karşılamak için kritik bir adımdır. Bizler, şehrimizin geleceği için en iyi kararları almak ve Adıyaman’ı daha ileri taşımak için çaba göstereceğiz” dedi.

Öte yandan, AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, başvuru aidatı alınmayacağı, bunun yerine adayların bağış yapabileceği belirtildi. Başvuruların 17 Kasım’a kadar devam edeceği vurgulanırken, adayların bağışlarının Gazze’ye yardım için kullanılacağı ve ücret yatırılırken açıklama bölümüne “AFAD” yazılması gerektiği ifade edildi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.