DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22341350,44%
İstanbul
25°

AÇIK

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Adıyamanlı Miniklerden Filistin’e Destek: Kumbaralarını Boşalttılar

Adıyamanlı Miniklerden Filistin’e Destek: Kumbaralarını Boşalttılar

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesine bağlı Harmanlı Beldesi İlk/Ortaokulu öğrencileri, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına duyarsız kalmayarak kumbaralarını boşalttı. Minik öğrenciler, topladıkları paraları Filistin'e yardım için gönderecek.

ABONE OL
10 Kasım 2023 20:10
Adıyamanlı Miniklerden Filistin’e Destek: Kumbaralarını Boşalttılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Harmanlı Beldesi İlk/Ortaokulu Müdürü Serdar Vuruşkan, öğrencilerin duyarlılıklarından dolayı tebriklerini ileterek şunları söyledi: “Kudüs davası yalnızca Filistin’deki bir avuç cesur Müslümanın değil, İslam aleminin tamamının ortak davasıdır. Bugün siyonist İsrail’in Filistin’de yaptığı zulüm ve soykırıma maalesef dünya sessiz kalmaktadır. Batının sessiz kalması doğası gereğidir, ancak bir Müslümanın bu duruma sessiz kalması, bir şey yapmaması Allah katında ağır bir vebaldir.”

Okul bünyesinde Filistin’e destek kampanyası düzenlendiğini belirten Vuruşkan, öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin kampanyaya samimi bir duyarlılık gösterdiğini ifade etti. Kampanya kapsamında toplanan 12 bin 100 TL’nin yardım derneklerinin Filistin’e yardım hesabına yatırıldığını söyledi. Ayrıca, SMA hastası öğrencinin de kumbarasındaki paraları kampanyaya katkı sağlamak için getirdiğini belirtti.

Vuruşkan, kampanyaya destek veren herkese teşekkür ederken, bu duyarlılığın daha fazla kişiye ulaşması temennisinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.