DOLAR 34,0942 0.02%
EURO 38,0089 0.17%
ALTIN 2.802,390,00
BITCOIN 20848101,62%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:14

İMSAK'A KALAN SÜRE

Pendik’te Kasiyere Koltuk Değneğiyle Saldırı: Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Pendik’te Kasiyere Koltuk Değneğiyle Saldırı: Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Pendik'te bulunan bir markette, müşteri tarafından ikinci kasanın açılmamasına öfkelenilerek kasiyere yönelik gerçekleşen saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı. Olayda müşteri, koltuk değneği kullanarak kasiyer S.Y.'ye saldırdı ve kasadaki ürünleri dağıttı.

ABONE OL
23 Kasım 2023 20:05
Pendik’te Kasiyere Koltuk Değneğiyle Saldırı: Güvenlik Kamerasına Yansıdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pendik’te bulunan bir markette, müşterinin ikinci kasanın açılmamasına öfkelendiği olay, güvenlik kamerasına yansıdı. 21 Kasım Salı günü Yeni Mahalle’deki markette yaşanan olayda, sıra beklemek istemeyen müşteri, kasiyer S.Y.’den ikinci bir kasanın açılmasını istedi. Ancak olumsuz yanıt alınca müşteri, kasiyerle kavga etmeye başladı. Olay daha da ileri giderek müşteri, elindeki koltuk değneği ile kasiyere saldırdı. Koltuk değneği ile kasiyer S.Y.’yi hedef alan müşteri, kasadaki ürünleri eliyle dağıttı. Saldırının şiddetli anları, marketin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Olayın ardından müşteri marketten ayrılırken, güvenlik birimleri olayla ilgili inceleme başlattı. Saldırıya uğrayan kasiyer S.Y.’nin sağlık durumu hakkında bilgi verilmezken, olayın neden çıktığı ve müşterinin durumuyla ilgili soruşturma devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.