DOLAR 34,0833 0.03%
EURO 37,9039 -0.08%
ALTIN 2.794,87-0,27
BITCOIN 21119013,10%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:14

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ahmad Tea İsrail’in mi, hangi ülkenin malı? Ahmad Tea kimin markası?

Ahmad Tea İsrail’in mi, hangi ülkenin malı? Ahmad Tea kimin markası?

Ahmad Tea hangi ülkenin nerenin malı? sorusunun cevabı internette en çok araştırılan konular arasında geliyor. İşte Ahmed Tea Çay hakkında bilgiler…

ABONE OL
16 Kasım 2023 22:26
Ahmad Tea İsrail’in mi, hangi ülkenin malı? Ahmad Tea kimin markası?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünya çapında İsrail karşıtı birçok insan, İsrail’in Gazze’deki katliamını protesto etmek için İsrail ürünlerini boykot ediyor. Türkiye’ye yeni giren Ahmad Tea markası araştırılıyor. Peki Ahmed Çay İsrail’in malı mı? Ahmad Tea’nin sahibi kim? Ahmad Tea hangi ülkede kuruldu? Ahmad Tea ürünü hangi ülkede ve kimlerin elinde? Ahmed Çay hakkında bilgiler…

AHMAD TEA İSRAİL’İN Mİ, HANGİ ÜLKENİN MALI?

Ahmad Tea, Birleşik Krallık merkezli bir çay markasıdır. Marka, 1986 yılında kurulmuştur ve dünya genelinde premium çay üretimi yapmaktadır. Ahmad Tea, özellikle çeşitli çay türleri ve karışımları ile bilinir.

Ahmad Tea, İngiltere merkezli bir aile şirketi olan Ahmad Family tarafından kurulmuştur. Şirket, kaliteli çay üretimi ve çeşitli lezzet seçenekleriyle çay severlere hitap etmektedir. Ahmad Tea, geleneksel İngiliz çay kültürünü modern ve çeşitli tatlarla birleştirerek geniş bir müşteri kitlesine sahiptir.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.