DOLAR 34,0375 0.04%
EURO 37,9067 -0.02%
ALTIN 2.822,27-0,08
BITCOIN 1965689-1,26%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul Taksim Meydanı’nda Helikopter Destekli Huzur Uygulaması

İstanbul Taksim Meydanı’nda Helikopter Destekli Huzur Uygulaması

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Taksim Meydanı'nda gerçekleştirilen helikopter destekli huzur uygulamasında, araç ve şahıslar detaylı bir şekilde arandı. Yapılan denetimde, bir araçta ruhsatsız pompalı av tüfeği ele geçirildi.

ABONE OL
16 Kasım 2023 09:22
İstanbul Taksim Meydanı’nda Helikopter Destekli Huzur Uygulaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Taksim Meydanı’nda gerçekleştirdikleri helikopter destekli “Yeditepe Huzur Uygulaması” ile şüpheli şahısları ve araçları denetledi. Asayiş Şube Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlükleri, Önleyici Hizmetler, Trafik Denetleme, Havacılık ve Narkotik Suçlarla Mücadele, Polis Özel Harekat şubelerine bağlı ekiplerin katıldığı uygulamada, durdurulan araçlar ve şahısların kimlik sorguları yapılarak araçlar detaylı bir şekilde arandı.

Yapılan denetimlerde, 17 UT 254 plakalı bir araçta yivsiz pompalı av tüfeği bulundu. Ele geçirilen tüfeğin bulundurma ruhsatının olduğu ancak taşıma ruhsatının olmadığı belirlendi. Pompalı av tüfeğinin sahibine ‘yivsiz tüfek bulundurmak veya taşımak’ suçundan 2 bin 864 lira idari para cezası uygulandı. Aracın sahibinin onayıyla, içerisinde tüfek bulunan araç arkadaşına teslim edildi. İstanbul genelinde devam edecek huzur uygulamalarıyla ilgili bilgi verilmedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.