DOLAR 34,3054 0.31%
EURO 37,5445 -0.07%
ALTIN 2.927,511,33
BITCOIN 21598805,84%
İstanbul
20°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bursa’da Alacak Verecek Tartışması Kanlı Bitti: Tekmeler ve Sopalar Havada Uçuştu

Bursa’da Alacak Verecek Tartışması Kanlı Bitti: Tekmeler ve Sopalar Havada Uçuştu

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, taraflar arasında uçan tekme ve sopaların havada uçuştuğu görülüyor. Kavgada bir kişi yaralandı. Polis ekipleri olaya müdahale etti.

ABONE OL
12 Kasım 2023 19:15
Bursa’da Alacak Verecek Tartışması Kanlı Bitti: Tekmeler ve Sopalar Havada Uçuştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bursa’nın Osmangazi ilçesine bağlı Kuruçeşme Mahallesi’nde, alacak verecek meselesi nedeniyle iki grup arasında başlayan tartışma kısa sürede kanlı bir kavgaya dönüştü. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, taraflar arasında uçan tekme ve sopaların havada uçuştuğu, çevredeki insanların kaçıştığı görülüyor.

Kavgada, taraflardan biri suratına uçan tekme alan diğer kişi ise elindeki sopayla saldırıya geçiyor. Sopayı kullanarak diğer kişiye saldıran şahıs, kavgayı daha da şiddetlendiriyor. Olaya şahit olan vatandaşlar ise çaresizce kaçmaya çalışıyor.

Kavga sırasında yaralanan bir kişi, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olaya müdahale ederek tarafları ayırdı. Kavga ile ilgili soruşturma başlatıldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.