DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18401700,33%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sokak Köpekleri İşyeri Sahibine Saldırdı, Vatandaş Müdahale Ederek Kurtardı

Sokak Köpekleri İşyeri Sahibine Saldırdı, Vatandaş Müdahale Ederek Kurtardı

Şehit Ali Gaffar Okkan Bulvarı'nda işyerini açmak isteyen Saliha Yiğit, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, köpeklerin saldırısı ve bir vatandaşın müdahalesi yer alıyor.

ABONE OL
15 Kasım 2023 15:12
Sokak Köpekleri İşyeri Sahibine Saldırdı, Vatandaş Müdahale Ederek Kurtardı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şehit Ali Gaffar Okkan Bulvarı üzerinde bir işyerini açmak isteyen Saliha Yiğit, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Olay, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, Yiğit’in işyerini açmak için dışarı çıkmasıyla birlikte bir grup sokak köpeğinin saldırısına maruz kaldığı görülüyor. Kadın, kendini savunmak için çantasını kullanmaya çalışsa da köpeklerin saldırısından kurtulamıyor. Bu sırada olayı gören bir vatandaş hemen müdahale ediyor ve köpekleri uzaklaştırarak Yiğit’i koruyor. Yiğit, saldırının etkisiyle oldukça korktuğunu belirterek, daha önce bir yakınını köpek ısırığı nedeniyle kaybettiğini ve bu olayın kendisini derinden etkilediğini ifade ediyor. Sokak köpekleri konusunda tedbir alınması ve önlemler alınması gerektiğini vurgulayan Yiğit, yetkililerden yardım istiyor.

Bu tür olayların önüne geçebilmek ve güvenlik sağlamak adına ilgili kurumların sorumluluk alması bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.