DOLAR 32,7983 -0.17%
EURO 35,6223 -0.25%
ALTIN 2.536,79-0,31
BITCOIN 21611600,52%
İstanbul
29°

AÇIK

03:51

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sakarya’da Kaybolan Emekli Adamın Acı Sonu: Cansız Bedeni Fındık Bahçesinde Bulundu

Sakarya’da Kaybolan Emekli Adamın Acı Sonu: Cansız Bedeni Fındık Bahçesinde Bulundu

Sakarya'da kaybolan emekli Bekir Ayaz'ın cansız bedeni, bir fındık bahçesinde bulundu. Jandarma ekipleri ve sağlık görevlileri, olayla ilgili detaylı soruşturma başlattı.

ABONE OL
11 Kasım 2023 11:34
Sakarya’da Kaybolan Emekli Adamın Acı Sonu: Cansız Bedeni Fındık Bahçesinde Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sakarya’nın Erenler ilçesi Çaybaşı Yeniköy Mahallesi’nde yaşayan emekli Bekir Ayaz, 8 Kasım günü emekli maaşını çekeceğini söyleyerek evden ayrıldı. Ancak Akşam saatlerinde eve dönmemesi üzerine endişe yaşayan yakınları, kayıp ihbarında bulundu. Sakarya İl Jandarma Komutanlığı Arama Kurtarma ve Sakarya Afet ve Acil Durum Başkanlığı ekipleri, Ayaz’ı bulmak için çalışmalara başladı.

Bekir Ayaz’ın evine yakın bir noktada bulunan Kemaliye Mahallesi’nde bir fındık bahçesinin sahibi, dün akşam saatlerinde yerde hareketsiz yatan bir kişiyi fark etti. Hemen durumu bildiren bahçe sahibi, Ayaz’ın cansız bedeninin bulunduğunu ihbar etti. Olay yerine ulaşan arama kurtarma ekipleri, Ayaz’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ve sağlık ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Bekir Ayaz’ın cenazesi, ölüm nedeninin belirlenmesi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Ön Otopsi Merkezi’ne gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.