DOLAR 32,8701 -0.12%
EURO 35,6584 -0.12%
ALTIN 2.549,020,16
BITCOIN 2157440-1,37%
İstanbul
28°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rıza Çalımbay, Burak Yılmaz’ın Eleştirilerine Yanıt Verdi

Rıza Çalımbay, Burak Yılmaz’ın Eleştirilerine Yanıt Verdi

Beşiktaş'ın efsane ismi Rıza Çalımbay, Burak Yılmaz'ın açıklamalarına cevap verdi. Burak Yılmaz'ın eleştirilerini talihsiz bulan Çalımbay, Beşiktaş için birlik ve beraberliğin önemli olduğunu vurguladı.

ABONE OL
7 Kasım 2023 10:29
Rıza Çalımbay, Burak Yılmaz’ın Eleştirilerine Yanıt Verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Antalyaspor’a 3-2 mağlup olan Beşiktaş’ta Teknik Sorumlu Burak Yılmaz’ın yaptığı zehir zemberek açıklamalar, Beşiktaş’ın eski futbolcusu ve efsane ismi Rıza Çalımbay’ın yanıtını aldı.

A Spor’a verdiği röportajda Rıza Çalımbay, Burak Yılmaz’ın son sözlerinin talihsiz olduğunu ifade ederek, “Burak beni kastetmemiştir. Söylediklerine katılmıyorum. Talihsiz bir konuşma oldu. Tekrar söylüyorum. Kimsenin Beşiktaş’ın büyüklerine, Beşiktaş’a emek vermiş insanlara laf söylemeye hakkı yok.” dedi.

Çalımbay sözlerinin devamında ise Beşiktaş’ın içinde bulunduğu sıkıntılı durumlara dikkat çekti ve birlik beraberlik içinde olmanın önemine vurgu yaptı. Aynı zamanda, geleceğe dair Beşiktaş’ın hedeflerinin olduğunu belirtti, ancak bu zor günlerde sıkıntıların artabileceğini dile getirdi.

Rıza Çalımbay, Beşiktaş ile ilgili bir teklif alması durumunda hemen kabul edebileceğini belirtirken, “Beşiktaş beni şuanda da çağırsa düşünmem giderim çünkü ben Beşiktaşlıyım.” ifadelerini kullandı.

Hatırlatmak gerekirse, Burak Yılmaz’ın Antalyaspor yenilgisi sonrası yaptığı açıklamalarda Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile görüşeceğini belirtmiş ve geleceği hakkında düşüncelerini paylaşmıştı. Çalımbay’ın yanıtıyla bu konu gündemdeki yerini koruyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.