DOLAR 32,8336 -0.21%
EURO 35,6737 -0.58%
ALTIN 2.536,080,06
BITCOIN 2195230-0,05%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

20:39

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Manchester United: Erik ten Hag’ın Görevi Tehlikede

Manchester United: Erik ten Hag’ın Görevi Tehlikede

Manchester United, kötü bir sezon geçirirken Teknik Direktör Erik ten Hag'ın geleceği belirsiz. Kırmızı Şeytanlar'da neler oluyor?

ABONE OL
7 Kasım 2023 10:31
Manchester United: Erik ten Hag’ın Görevi Tehlikede
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Manchester United, tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşarken, Premier Lig’de oynadığı 11 maçın beşini kaybetmiş durumda. Kırmızı Şeytanlar’da Teknik Direktör Erik ten Hag’ın koltuğu ciddi anlamda sallanıyor. Görevden alınması durumunda kimin yerine geçeceği büyük bir soru işareti.

İngiliz basınına göre Manchester United, Erik ten Hag ile yollarını ayırmak durumunda kalırsa bazı alternatifleri düşünüyor. Bu alternatifler arasında Graham Potter, Zinedine Zidane, Roberto De Zerbi, Micheal Carrick, Diego Simeone, Julian Nagelsmann ve eski Manchester United oyuncusu Ole Gunnar Solskjaer yer alıyor.

Özellikle Graham Potter’ın Manchester United’ın radarında olduğu belirtiliyor. Potter, geçmişte Chelsea’deki başarısız kısa görevinin ardından görevden alınmıştı ve Ten Hag’ın yerine düşünülen isimlerden biri olarak ön plana çıkıyor.

Ayrıca, Manchester United’da Jadon Sancho’nun geleceği de belirsizliğini koruyor. Devre arasında başka bir kulübe transfer olması beklenen genç yetenek, takımın Whatsapp grubundan dahi atıldı.

Kırmızı Şeytanlar, bu dönemde performanslarını yükseltmek ve iç sorunları çözmek için yeni bir yola girmek zorunda gibi görünüyor. Premier Lig’de yükselme ve başarıya ulaşma konusundaki hedeflerini gerçekleştirmek için önlerinde zorlu bir görev bulunuyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.