DOLAR 32,8214 -0.24%
EURO 35,6588 -0.62%
ALTIN 2.540,350,23
BITCOIN 2166647-2,78%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Pedro Franco: ‘Beşiktaş Günlerim Harika Bir Deneyimdi

Pedro Franco: ‘Beşiktaş Günlerim Harika Bir Deneyimdi

Pedro Franco, Beşiktaş ve Boluspor'daki günlerini değerlendirerek, Türkiye Süper Lig deneyimini ve takımla yaşadığı anıları paylaştı. Franco, Slaven Bilic ve Şenol Güneş'in etkisiyle Türk futboluna adapte olduğunu belirterek, Beşiktaş'ın atmosferini ve taraftarın tutkusunu övdü.

ABONE OL
12 Kasım 2023 14:22
Pedro Franco: ‘Beşiktaş Günlerim Harika Bir Deneyimdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kariyerine Türkiye’de Beşiktaş ve Boluspor’da forma giyen Pedro Franco, şu anda Kolombiya ekibi Alianza Petrolera’da futbol kariyerini sürdürüyor. 32 yaşındaki tecrübeli futbolcu, Beşiktaş günlerini anlatarak Türkiye’deki deneyimini değerlendirdi. 2013 yılında Millonarios’tan Beşiktaş’a transfer olan Franco, siyah-beyazlı formayla 59 maça çıkarak bir gol kaydetti.

Franco, Beşiktaş’ın o dönemdeki teknik direktörü Slaven Bilic ile yaşadığı deneyimi değerlendirirken, “Slaven Bilic, futbol profesörüydü. O, Türk futboluna adapte olmama yardımcı oldu. Yeni konseptleri benimsememe ve gelişmeme katkı sağladı.” ifadelerini kullandı. Ayrıca, Türkiye Süper Lig’inin yüksek kalitedeki yabancı oyuncuların mücadele ettiği bir liga olduğunu belirterek, “Süper Lig’e gitmek benim için harika bir şanstı.” dedi.

Beşiktaş’ın o dönemdeki başarılarına da değinen Franco, özellikle Şenol Güneş döneminde takımın kalitesinin arttığını ve şampiyonluk yaşadığını ifade etti. Ayrıca, Beşiktaş taraftarının muhteşem atmosferini ve maçlardaki tutkusunu övgüyle anlattı. Franco, Beşiktaş’ın her zaman şampiyon olmasını ve başarılı olmasını istediğini belirtti.

Şu anda Alianza Petrolera forması giyen Franco, Türkiye’deki futbol kariyerine dair hatıralarıyla ilgili olarak, “Beşiktaş günlerim harika bir deneyimdi.” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.