DOLAR 32,8434 -0.18%
EURO 35,6993 -0.53%
ALTIN 2.539,530,20
BITCOIN 2161842-2,21%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

20:39

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Manisa’da Trafik Kazası: Yağış Nedeniyle Meydana Gelen Çarpışmada 10 Kişi Yaralandı

Manisa’da Trafik Kazası: Yağış Nedeniyle Meydana Gelen Çarpışmada 10 Kişi Yaralandı

Manisa'da İzmir-Ankara karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında yağış nedeniyle kayganlaşan yolda hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı. Kazada 10 kişi yaralandı, yaralılar hastanelere kaldırıldı.

ABONE OL
14 Kasım 2023 11:59
Manisa’da Trafik Kazası: Yağış Nedeniyle Meydana Gelen Çarpışmada 10 Kişi Yaralandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Manisa’da İzmir-Ankara karayolu üzerinde, OSB Kavşağı Köprüsü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 10 kişi yaralandı. Kaza, akşam saatlerinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda meydana geldi. İddiaya göre, İzmir’den Turgutlu istikametine seyir halinde olan Ramazan Koçyiğit (41) yönetimindeki hafif ticari araç, aynı istikamette seyreden Serdar Çakar (40) yönetimindeki otomobil ile çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle arkadan gelen Zekeriya Bilge (39) yönetimindeki işçi servisi, önce hafif ticari araca, ardından orta refüjde bulunan aydınlatma direğine çarparak durabildi. Olay yerine çağrılan polis, sağlık ve itfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine ulaştı. Kazada, işçi servisi içerisinde bulunan 9 kişi ile hafif ticari aracın sürücüsü toplamda 10 kişi yaralandı.

Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından çevredeki hastanelere sevk edildi. Yaralılardan bazıları Turgutlu Devlet Hastanesi’ne, diğerleri ise Manisa Şehir Hastanesi’ne götürüldü. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı.

Yağış nedeniyle kayganlaşan yolların dikkatli kullanılması ve sürücülerin hızlarını bu gibi hava koşullarına göre ayarlamaları önemli bir güvenlik tedbiridir. Trafikteki diğer sürücülerin de bu tür durumlarda daha dikkatli olmaları, güvenli bir sürüş için önemlidir.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.