DOLAR 34,0110 0.03%
EURO 37,6183 0.04%
ALTIN 2.724,050,00
BITCOIN 1968537-2,09%
İstanbul
28°

AÇIK

04:55

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Dizisi Bugün TRT 1’de Başlıyor

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Dizisi Bugün TRT 1’de Başlıyor

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi ilk bölümüyle TRT 1'de seyirci karşısına çıkıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Uğur Güneş ve Dilin Döğer gibi başarılı isimler yer alıyor. İşte Selahaddin Eyyubi dizisi hakkında detaylar

ABONE OL
15 Kasım 2023 07:42
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Dizisi Bugün TRT 1’de Başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi, bugün TRT 1 kanalında yayınlanacak olan ilk bölümüyle izleyicilerle buluşuyor. Dizi, tarihi bir atmosferde, asırlar önce Kudüs’ü işgalden kurtaran efsanevi komutan Selahaddin Eyyubi’nin hayatını konu alıyor.

Oyuncu kadrosunda Uğur Güneş ve Dilin Döğer’in öne çıktığı dizi, aynı zamanda Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Çakır, Erdinç Gülener, Tuvana Türkay, Ekin Türkmen, Gökçe Akyıldız, Sezgin Erdemir, Ece Özdikici, Seda Yıldız gibi deneyimli ve başarılı isimleri bir araya getiriyor.

“Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi”nin yapımcılığını Akli Film üstlenirken, proje tasarımını Emre Konuk gerçekleştiriyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Sedat İnci otururken, senaryosunu Serdar Özönalan kaleme alıyor.

Selahaddin Eyyubi’nin hayatını ve Kudüs’ü kurtarma mücadelesini anlatan bu tarihi dizi, izleyicilere büyüleyici bir yolculuk vaat ediyor. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, TRT 1’de tarih tutkunlarıyla buluşacak.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.