DOLAR 32,8287 -0.22%
EURO 35,6710 -0.59%
ALTIN 2.537,070,09
BITCOIN 2164734-2,41%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkanlığından Ayrıldı ve Profilini Güncelledi

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkanlığından Ayrıldı ve Profilini Güncelledi

CHP 38. Olağan Kurultayı'nda genel başkanlık koltuğunu Özgür Özel'e devreden Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya profilini güncelledi ve "Cumhuriyet Halk Partisi 7. Genel Başkanı" olarak belirtti.

ABONE OL
7 Kasım 2023 12:36
Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkanlığından Ayrıldı ve Profilini Güncelledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’nda genel başkanlık seçimini kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkanlığından ayrıldı ve sosyal medya profilini güncelledi. Kılıçdaroğlu, yeni profilinde “Cumhuriyet Halk Partisi 7. Genel Başkanı” ifadesine yer verdi. Bu değişiklik, CHP’nin yeni genel başkanı Özgür Özel’in seçilmesinin ardından gerçekleşti.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesaplarındaki güncelleme, CHP’deki görev değişikliğini ve 13 yıllık genel başkanlık döneminin sona erdiğini vurguluyor. Kılıçdaroğlu, Özgür Özel’in yeni göreve başlamasının ardından partinin 7. genel başkanı olarak hatırlanacak.

Özgür Özel’in 812 oy alarak CHP’nin yeni genel başkanı seçilmesiyle birlikte CHP’de yeni bir dönem başlamış oldu. Özel, genel başkan olarak partiyi yönlendirecek ve CHP’nin politikalarını şekillendirecektir. Kemal Kılıçdaroğlu ise CHP’de önemli bir döneme imza atarak partiyi 13 yıl boyunca yönetmişti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.