DOLAR 33,0202 0.64%
EURO 35,9978 1.04%
ALTIN 2.507,56-0,84
BITCOIN 2142088-1,62%
İstanbul
27°

PARÇALI BULUTLU

20:35

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Kayserispor’da Teknik Direktör Recep Uçar: “Güzel Günler İçin Elimizden Geleni Yapacağız”
  • Son Dakika Haberler
  • Spor
  • Kayserispor’da Teknik Direktör Recep Uçar: “Güzel Günler İçin Elimizden Geleni Yapacağız”

Kayserispor’da Teknik Direktör Recep Uçar: “Güzel Günler İçin Elimizden Geleni Yapacağız”

Süper Lig ekibi Kayserispor, son dört maçtan galibiyetle ayrılarak milli araya moralli girdi. Teknik Direktör Recep Uçar, takımın performansıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Güzel günler için elimizden geleni yapacağız" dedi ve taraftarları Yukatel Adana Demirspor maçına davet etti.

ABONE OL
14 Kasım 2023 13:06
Kayserispor’da Teknik Direktör Recep Uçar: “Güzel Günler İçin Elimizden Geleni Yapacağız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, son dört maçtan galibiyetle ayrılarak milli araya moralli girdi. Teknik Direktör Recep Uçar, göreve geldikten sonra takımın başında çıktığı 8 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 16 puan topladı.

Uçar, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Trendyol Süper Lig’de Kasımpaşa galibiyeti dâhil olmak üzere son dört maçımızı kazanarak milli ara öncesinde 22 puanla ligin üst sıralarında yer aldık. Bundan sonrası için de ayaklarımızı yere sağlam basmak istiyoruz. Aynı zamanda oyunumuzu daha da geliştirerek, herkesin arzu ettiği daha da güzel günler için elimizden geleni yapacağız. Bizden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen büyük Kayserispor taraftarlarını, milli aranın ardından Yukatel Adana Demirspor karşılaşmasında ‘şehrin kalbine’ bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kayserispor, milli aradan sonra Yukatel Adana Demirspor ile karşılaşacak ve bu müsabakada alacakları sonuçla ligdeki yerini güçlendirmeyi hedefliyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.