DOLAR 32,8432 -0.09%
EURO 35,6314 -0.22%
ALTIN 2.540,24-0,18
BITCOIN 21788560,54%
İstanbul
31°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Trabzonspor’un Golcüsü Paul Onuachu, İbrahimovic’i Anımsatan Harika Golle Gündemde

Trabzonspor’un Golcüsü Paul Onuachu, İbrahimovic’i Anımsatan Harika Golle Gündemde

Trabzonspor'un sezon başında transfer ettiği Nijeryalı golcü Paul Onuachu, geçtiğimiz hafta Konyaspor maçında attığı iki muazzam golle dikkatleri üzerine çekmişti. Özellikle İbrahimovic'i anımsatan harika vuruşuyla Avrupa'da geniş yankı bulan Onuachu, sosyal medyada konuşulan bir başka golle gündemde.

ABONE OL
14 Kasım 2023 13:05
Trabzonspor’un Golcüsü Paul Onuachu, İbrahimovic’i Anımsatan Harika Golle Gündemde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor’un sezon başında Southampton’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Nijeryalı golcü Paul Onuachu, geçtiğimiz hafta oynanan Konyaspor maçında takımına galibiyeti getiren iki muazzam gol atmıştı. Özellikle attığı ikinci golde yaptığı harika vuruş, futbolseverler tarafından Zlatan İbrahimovic’in tarzını anımsattı.

Sosyal medyada geniş yankı bulan bu golün ardından, İngiltere’nin alt liglerinde oynanan bir karşılaşmada atılan başka bir gol ise hemen hemen aynı teknik özellikleri içeriyordu. Bu durum, Paul Onuachu’nun yetenekleri ve vuruş tarzının futbolseverler arasında konuşulmasına neden oldu.

Trabzonspor taraftarları ve genel futbol kamuoyu, Onuachu’nun performansı ve attığı gollerle heyecanlanırken, sosyal medyada da bu başarılı futbolcunun İbrahimovic’e benzeyen o harika golü konuşulmaya devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.