DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18415020,43%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

İzmir’de Pazartesi Günü Boşanacak Olan Çiftin Son Tartışması Kanlı Cinayetle Sona Erdi

İzmir’de Pazartesi Günü Boşanacak Olan Çiftin Son Tartışması Kanlı Cinayetle Sona Erdi

İzmir'in Bayraklı ilçesinde Pazartesi günü boşanacak olan karı-koca arasındaki son tartışma kanlı bir cinayetle sona erdi. Adam, yatak odasında önce eşini, ardından kendini vurarak yaşamına son verdi.

ABONE OL
17 Kasım 2023 12:25
İzmir’de Pazartesi Günü Boşanacak Olan Çiftin Son Tartışması Kanlı Cinayetle Sona Erdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir’in Bayraklı ilçesinde yaşayan Çiğdem (38) ve Erdoğan Dıvrak (43) çifti arasındaki anlaşmazlık, Pazartesi günü gerçekleşecek olan boşanma davasının eşiğinde kanlı bir sona ulaştı. Dün gece saat 00.30 sıralarında başlayan tartışma, Erdoğan Dıvrak’ın elindeki tabanca ile eşine saldırmasıyla daha da büyüdü. Erdoğan Dıvrak, önce karısını öldürdü, ardından aynı tabancayı kendi başına ateşleyerek yaşamına son verdi. Olayın duyulması üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Çiftin 19 ve 12 yaşındaki çocukları, olay sırasında evde bulunuyordu ve polis ekipleri tarafından güvence altına alındı. İnceleme sonucunda her iki kişinin de hayatını kaybettiği belirlendi. Uzun süredir anlaşamayan çiftin Pazartesi günü boşanma davalarının görüleceği öğrenildi. Erdoğan Dıvrak’ın işsiz olduğu, Çiğdem Dıvrak’ın özel bir hastanede çalıştığı ve çiftin 19 yaşında kız, 12 yaşında erkek çocukları bulunduğu bilgilerine ulaşıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.