DOLAR 32,8214 -0.24%
EURO 35,6588 -0.62%
ALTIN 2.540,350,23
BITCOIN 2166647-2,78%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İYİ Parti Sakarya İl Yönetimi Genel Merkez Talebi Üzerine İstifa Etti

İYİ Parti Sakarya İl Yönetimi Genel Merkez Talebi Üzerine İstifa Etti

İYİ Parti'nin Sakarya İl Yönetimi, Genel Merkez tarafından istifa talebi alması üzerine İl Başkanı Serdip Dokumacı ve birçok yönetici istifa etti. Meral Akşener'in dünkü grup toplantısındaki açıklamalarının ardından partideki istifalar gündeme geldi.

ABONE OL
10 Kasım 2023 18:07
İYİ Parti Sakarya İl Yönetimi Genel Merkez Talebi Üzerine İstifa Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Sakarya İl Yönetimi, Genel Merkez tarafından istifa talebi alması üzerine dün akşam topluca istifa kararı aldı. Sakarya İl Başkanı Serdip Dokumacı, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Genel Merkezimizin talebi üzerine, yaklaşık 2 aydır büyük bir şerefle sürdürdüğüm Sakarya İl Başkanlığı görevinden ben ve yönetimimizdeki yönetici arkadaşlarımın birçoğu da yönetim kurulu üyeliğinden istifa kararı almıştır. Önce yönetici arkadaşlarım olmak üzere herkes hakkını helal etsin, İYİ Parti bizim çocuğumuz, lütfen onu incitmeyelim…” ifadelerine yer verdi.

Bu istifaların arkasında, Meral Akşener’in dünkü grup toplantısında yaptığı “Bu ülkeye kazık atan herkesi buradan silmezsem adımı değiştireceğim.” şeklindeki açıklamalarının etkili olduğu belirtiliyor. Gazeteci İsmail Saymaz’a göre, Akşener’in bu açıklamaları Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ile Antalya Milletvekili Uğur Poyraz’ı hedef almıştı.

Ümit Dikbayır, Akşener’in kendisini ve Poyraz’ı kastettiğini öne sürerek suçlamalara karşı çıktı ve soruşturma açılmasını talep etti. İstifaların parti içindeki bu gerginlikle ilişkili olduğu düşünülüyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.