DOLAR 32,8364 -0.2%
EURO 35,6675 -0.61%
ALTIN 2.539,190,18
BITCOIN 2167377-2,53%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray’da Mauro Icardi Sakatlığı: Milli Arada İyileşme Bekleniyor

Galatasaray’da Mauro Icardi Sakatlığı: Milli Arada İyileşme Bekleniyor

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Beşiktaş maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle milli arada tam iyileşme sürecine girecek. Son dört maçta performansından uzak kalan Icardi'nin durumu, tedavi ve dinlenmeyle düzeltilmeye çalışılacak.

ABONE OL
13 Kasım 2023 20:10
Galatasaray’da Mauro Icardi Sakatlığı: Milli Arada İyileşme Bekleniyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Süper Lig’in 9. haftasında oynanan Beşiktaş karşılaşmasında Rachid Ghezzal ile girdiği mücadele sonrasında sakatlık yaşadı. 30 yaşındaki futbolcunun tam olarak iyileşmesi için milli arada tedavisine devam edilip oyuncuya izin verilmesi bekleniyor.

Son dört maçta sahada yer alan Icardi, Rizespor, Kasımpaşa, Bayern Münih ve Hatayspor maçlarında performansından uzak kaldı. Bu dönemde sadece Rizespor maçında alınan 1-0’lık galibiyetin golünde asisti bulunan Icardi’nin beklenen seviyeye dönmesi için milli aranın fırsat olarak değerlendirileceği belirtiliyor.

Galatasaray teknik ekibi, Icardi’nin sakatlığına özel bir tedavi programı uygulayarak, oyuncunun takıma en kısa sürede tam anlamıyla hazır hale gelmesini planlıyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.