DOLAR 32,8301 -0.22%
EURO 35,6793 -0.56%
ALTIN 2.538,150,14
BITCOIN 2162878-2,56%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Galatasaray Sol Bek Sorunu: Kazımcan Karataş ve Angelino’dan Beklentiler Karşılanamıyor
  • Son Dakika Haberler
  • Spor
  • Galatasaray Sol Bek Sorunu: Kazımcan Karataş ve Angelino’dan Beklentiler Karşılanamıyor

Galatasaray Sol Bek Sorunu: Kazımcan Karataş ve Angelino’dan Beklentiler Karşılanamıyor

Galatasaray'da sol bek mevkisinde yaşanan sorunlar sürüyor. Genç yetenek Kazımcan Karataş ve Leipzig'den kiralanan Angelino, beklenen performansı sergileyemeyince taraftar eleştiriyor. Teknik direktör Okan Buruk'un çözüm arayışı devam ediyor.

ABONE OL
13 Kasım 2023 20:07
Galatasaray Sol Bek Sorunu: Kazımcan Karataş ve Angelino’dan Beklentiler Karşılanamıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray’da sol bek mevkisindeki sıkıntılar devam ediyor. 20 yaşındaki genç yetenek Kazımcan Karataş, Başakşehir maçında yaşadığı sakatlık sonrasında 3 maç sahalardan uzak kaldıktan sonra Antalyaspor karşılaşmasıyla forma şansı bulmuş, ancak beklenen performansı sergileyemeyerek taraftar eleştirilerine maruz kalmıştı.

Bu süreçte 2’si Şampiyonlar Ligi olmak üzere 5 maça çıkan Karataş, etkisiz bir performans sergiledi. Özellikle Hatayspor maçındaki mağlubiyette sahanın etkisiz isimlerinden biri olan genç sol bek, sosyal medyada da yoğun eleştirilere maruz kaldı.

Yaz transfer döneminde Almanya Bundesliga ekibi Leipzig’den kiralanan İspanyol sol bek Angelino ise Galatasaray kariyerinde beklenenin çok altında kaldı. Geçen sezon Hoffenheim’da kiralık olarak 35 maçta 1 gol ve 12 asistle performans sergileyen Angelino, sarı-kırmızılı formayla 17 maçta sadece 1 gol ve 1 asistle etkisiz kaldı.

Teknik direktör Okan Buruk, sol bek mevkisinde yaşanan sorunlara çözüm bulmak adına çeşitli değişikliklere gitmeye çalışıyor. Son haftalarda Abdülkerim Bardakcı’yı da sol bek mevkisinde deneyen Buruk’un, bu bölgeye kalıcı bir çözüm bulup bulamayacağı ise merak konusu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.