DOLAR 32,8266 -0.23%
EURO 35,6738 -0.6%
ALTIN 2.541,120,25
BITCOIN 2160737-3,49%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray, Bayern Münih Maçına 15 Bin Taraftarıyla Çıkıyor

Galatasaray, Bayern Münih Maçına 15 Bin Taraftarıyla Çıkıyor

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 4. haftasında Bayern Münih ile deplasmanda karşılaşacak. Maça büyük ilgi gösteren sarı-kırmızılı taraftarlar, takımlarını Almanya'da yalnız bırakmayacak.

ABONE OL
10 Kasım 2023 09:17
Galatasaray, Bayern Münih Maçına 15 Bin Taraftarıyla Çıkıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda 4. hafta mücadelesinde Alman devi Bayern Münih ile deplasmanda karşılaşacak. Bu önemli müsabakaya Galatasaray taraftarları yoğun ilgi gösteriyor. Normal şartlarda statta Galatasaraylılar için 5 bin kişilik yer ayrılırken, sarı-kırmızılı taraftarların tıpkı daha önceki maçlarda olduğu gibi 15 bine yakın kişiyle tribünde olması bekleniyor.

Özellikle deplasman maçlarında büyük bir coşkuyla takımlarını destekleyen Galatasaray taraftarları, Bayern Münih deplasmanında da renkli görüntülere sahne olacak. Bu, takımın başarılarına duyulan güçlü bağlılığı ve taraftarın büyük sevgisini yansıtan bir durum olarak dikkat çekiyor.

Maç öncesinde taraftarlar arasında heyecan ve coşku giderek artarken, Galatasaray’ın Bayern Münih karşısındaki performansı ve taraftar desteği büyük bir merakla bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.