DOLAR 32,8434 -0.18%
EURO 35,6993 -0.53%
ALTIN 2.539,530,20
BITCOIN 2161842-2,21%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

20:39

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Neymar’ın Sevgilisinin Evinde Silahlı Saldırı: 20 Yaşındaki Şüpheli Tutuklandı

Neymar’ın Sevgilisinin Evinde Silahlı Saldırı: 20 Yaşındaki Şüpheli Tutuklandı

Futbolcu Neymar'ın sevgilisinin evine düzenlenen silahlı saldırıda 20 yaşındaki bir şüpheli tutuklandı. Güvenlik güçleri olaya müdahale ederek mağdurları kurtardı.

ABONE OL
10 Kasım 2023 09:17
Neymar’ın Sevgilisinin Evinde Silahlı Saldırı: 20 Yaşındaki Şüpheli Tutuklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paris Saint-Germain (PSG) futbolcusu Neymar’ın sevgilisi Biancardi’nin evine silahlı saldırı düzenlendi. Sao Paulo şehrinde gerçekleşen olayda, eve giren 3 silahlı saldırgan, Biancardi’nin anne ve babasını etkisiz hale getirerek kızı ve bebeğin yerini sordu. Güvenlik güçleri zamanında müdahale ederek saldırganlara engel oldu. Olayın ardından 20 yaşındaki bir erkek şüpheli tutuklandı. Şüpheliler, cüzdan, saat ve mücevher çalarak olay yerinden kaçmışlardı.

Sao Paulo Kamu Güvenliği Departmanı tarafından yapılan açıklamada, “Üç silahlı adamın eve girdiği ve mağdurları etkisiz hale getirdiği öğrenildi. Şüpheliler maddi değerleri çaldıktan sonra kaçmaya çalıştı. Bir şüpheli tutuklandı, diğerinin kimliği tespit edildi ve üçüncüsünün peşine düşülmekte.” ifadelerine yer verildi.

Neymar’ın sevgilisi Biancardi olay sonrasında yaptığı açıklamada, “Maddi şeyler kurtarıldı, önemli olan herkesin iyi olması ve olaya karışan kişilerin bulunması.” dedi. Neymar ise, “Tanrıya şükür herkes iyi.” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.