DOLAR 32,8395 -0.19%
EURO 35,7022 -0.53%
ALTIN 2.537,860,13
BITCOIN 2177725-1,19%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

20:39

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Erzincan’daki Özel Eğitim Okulu Öğrencilerine Unutulmaz Yamaç Paraşütü Deneyimi

Erzincan’daki Özel Eğitim Okulu Öğrencilerine Unutulmaz Yamaç Paraşütü Deneyimi

Erzincan'da Milli İrade Özel Eğitim Okulu öğrencilerine, Türk Hava Kurumu tarafından düzenlenen Mutlu Çarşamba projesi kapsamında yamaç paraşütü eğitimi verildi. Özel çocuklar unutulmaz bir gün geçirdi."

ABONE OL
15 Kasım 2023 22:20
Erzincan’daki Özel Eğitim Okulu Öğrencilerine Unutulmaz Yamaç Paraşütü Deneyimi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erzincan’da, Milli İrade Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda eğitim gören özel çocuklara, Türk Hava Kurumu Erzincan Eğitim Merkezi ve Erzincan Sportif Havacılık Kulübü tarafından ‘Mutlu Çarşamba’ projesi kapsamında sürpriz yapıldı. Öğrencilere Ekşisu mesire alanında yamaç paraşütü eğitimi verildi. Türk Hava Kurumu Eğitmeni Selin Altun, “Mutlu Çarşamba” projesi kapsamında özel çocuklara yamaç paraşütü deneyimi yaşatmanın mutluluğunu ifade etti. Etkinlik kapsamında öğrenciler, yer eğitimi aldıktan sonra 400 metre yükseklikten yamaç paraşütüyle uçma şansı buldular. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kayak Antrenörü Canser Atila, etkinliğin özel çocuklar üzerinde olumlu bir etki bıraktığını belirterek, “Hepsi çok heyecanlandı, çok mutlu oldular” dedi. Bu tür etkinliklerin özel gereksinimli bireylerin topluma kazandırılmasına büyük katkı sağladığı vurgulandı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.