DOLAR 32,8214 -0.24%
EURO 35,6588 -0.62%
ALTIN 2.540,350,23
BITCOIN 2166647-2,78%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çifteler’de Çocuklara Özel “Bremen Müzikali” Keyfi

Çifteler’de Çocuklara Özel “Bremen Müzikali” Keyfi

Çifteler ilçesinde, Eskişehir Çocuk Tiyatroları oyuncularının sahne aldığı "Bremen Müzikali" adlı gösteri, Çifteler Belediyesi Türk Dünyası Kültür Evi'nde çocuklara keyifli anlar yaşattı. Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık, çocukların ara tatillerini eğlenceli ve verimli geçirmeleri amacıyla düzenlenen etkinlikle ilgili açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
15 Kasım 2023 07:45
Çifteler’de Çocuklara Özel “Bremen Müzikali” Keyfi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çifteler ilçesinde, Eskişehir Çocuk Tiyatroları oyuncularının yer aldığı “Bremen Müzikali” adlı gösteri, Çifteler Belediyesi Türk Dünyası Kültür Evi’nde çocuklara unutulmaz bir deneyim yaşattı. Çocuklara hitap eden ve eğlenceli anlar sunan müzikal, çocukların ara tatillerini renklendirdi.

Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık, yaptığı açıklamada, çocukların ara tatillerini eğlenceli ve verimli geçirmeleri için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirtti. Sosyal belediyecilik anlayışlarıyla spor, sanat ve kültürel etkinliklerle çocukların yanlarında olduklarını vurgulayan Başkan Bıyık, “Bremen Müzikali”nin de bu etkinliklerden biri olduğunu ifade etti.

Eskişehir Çocuk Tiyatroları oyuncularının performans sergilediği müzikal, çocuklara hem eğlenceli hem de öğretici bir deneyim sunmayı hedefledi. Çocuklar, müzikal aracılığıyla keyifli vakit geçirirken, kültürel etkinliklerle buluşmanın sevincini yaşadılar.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.