DOLAR 32,8447 -0.03%
EURO 35,7335 -0.01%
ALTIN 2.543,74-0,02
BITCOIN 2169390-3,23%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cesc Fabregas, Futbolu Bıraktıktan Sonra Como’da Geçici Teknik Direktörlük Görevine Atandı
  • Son Dakika Haberler
  • Spor
  • Cesc Fabregas, Futbolu Bıraktıktan Sonra Como’da Geçici Teknik Direktörlük Görevine Atandı

Cesc Fabregas, Futbolu Bıraktıktan Sonra Como’da Geçici Teknik Direktörlük Görevine Atandı

Dünya çapında ünlü futbolcu Cesc Fabregas, futbol kariyerini noktaladıktan sonra İtalya Serie B ekibi Como'da geçici teknik direktörlük görevine getirildi. Fabregas, hedeflerinin sezon sonunda takımı Serie A'ya çıkarmak olduğunu belirtti.

ABONE OL
13 Kasım 2023 19:41
Cesc Fabregas, Futbolu Bıraktıktan Sonra Como’da Geçici Teknik Direktörlük Görevine Atandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Temmuz ayında futbol kariyerini sonlandıran Cesc Fabregas, İtalya Serie B ekibi Como’da geçici teknik direktörlük görevine atanarak kariyerine yeni bir yön verdi. Fabregas, Como kulübünün başındaki görevi, teknik direktör Moreno Longo’dan boşalan koltuğu geçici olarak doldurarak üstlendi.

Como kulübü tarafından yapılan açıklamada, “Teknik direktör Moreno Longo’dan boşalan teknik direktörlük koltuğunda geçici olarak Cesc Fabregas takımımızın başında yer alacaktır” ifadeleri kullanıldı.

Geçici teknik direktörlük görevine atanan Fabregas, yaptığı açıklamada büyük bir sorumluluk taşıdığını belirtirken, “Şu anda yedinci sıradayız. Umarım sezon sonu bu takımı Serie A’ya çıkarabiliriz” şeklinde hedeflerini paylaştı.

Como kulübü, Fabregas ile birlikte eski futbolcu Thierry Henry’nin de sahibi olduğu bir kulüptür. Cesc Fabregas’ın teknik direktörlük kariyerine Como’da başlaması futbol dünyasında büyük ilgi gördü.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.