DOLAR 32,8266 -0.22%
EURO 35,6796 -0.57%
ALTIN 2.539,080,18
BITCOIN 2196901-0,14%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

20:39

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Beşiktaş’ın Yıldızları Salih Uçan ve Rachid Ghezzal Sakatlandı: Sağlık Durumları Açıklandı
  • Son Dakika Haberler
  • Spor
  • Beşiktaş’ın Yıldızları Salih Uçan ve Rachid Ghezzal Sakatlandı: Sağlık Durumları Açıklandı

Beşiktaş’ın Yıldızları Salih Uçan ve Rachid Ghezzal Sakatlandı: Sağlık Durumları Açıklandı

Beşiktaş'ın Trendyol Süper Lig'deki Rams Başakşehir maçında sakatlanan Salih Uçan ve Rachid Ghezzal'ın sağlık durumları açıklandı. İki oyuncunun da uyluk iç adalelerinde gerilme ve kanama tespit edildi, tedavileri başladı.

ABONE OL
13 Kasım 2023 19:37
Beşiktaş’ın Yıldızları Salih Uçan ve Rachid Ghezzal Sakatlandı: Sağlık Durumları Açıklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş’ın Trendyol Süper Lig’de Rams Başakşehir ile karşılaştığı maçta sakatlanan Salih Uçan ve Rachid Ghezzal’ın sağlık durumları hakkında kulüpten açıklama geldi. Siyah-beyazlı kulüp, yapılan tetkikler sonucunda Salih Uçan’ın sol uyluk iç adalesinde gerilme ve ödem, Rachid Ghezzal’ın ise uyluk iç adalesinde gerilme ve kanama tespit edildiğini belirtti.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Futbol A Takımımızın Trendyol Süper Lig’de Rams Başakşehir ile oynadığı müsabakada sol uyluk iç kısmında ağrı hissederek oyuna devam edemeyen futbolcumuz Salih Uçan’ın uyluk iç adalesinde (adduktor magnus) gerilme ve ödem tespit edilmiştir. Aynı müsabakada uyluk iç adalesinde ağrı hissederek oyuna devam edemeyen Rachid Ghezzal’ın uyluk iç adalesinde (adduktor longus) gerilme ve kanama tespit edilmiştir. Salih Uçan ile Rachid Ghezzal’ın tedavilerine sağlık ekibimizce başlanmıştır.”

Beşiktaşlı taraftarlar, bu iki önemli oyuncunun bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını ve sahalara dönmelerini bekliyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.