DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22511981,35%
İstanbul
25°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çaykur Rizespor’dan Tepki Dolu Açıklama: “Hayallerimizi Yıkmayın”

Çaykur Rizespor’dan Tepki Dolu Açıklama: “Hayallerimizi Yıkmayın”

Çaykur Rizespor, Galatasaray'a karşı alınan maç sonucu ve adaletsizliklerle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Kulüp, genç oyuncuların emeğine saygı istedi ve gelecek vaat eden bir kadroyla mücadele ettiklerini vurguladı.

ABONE OL
2 Kasım 2023 11:14
Çaykur Rizespor’dan Tepki Dolu Açıklama: “Hayallerimizi Yıkmayın”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çaykur Rizespor, Süper Lig’de oynadığı maçta Galatasaray’a 1-0 yenildikten sonra kulüp sosyal medya hesabından bir açıklama yayımladı. Açıklama Hasan Yavuz Bakır imzası taşıyordu ve maç sonucuna ve yaşanan adaletsizliklere tepki gösteriyordu.

Açıklamada, “Gencecik çocukların emeklerine yazık. Eşine çok rastlanmayan gelecek vaat eden genç oyuncular projesiyle sezona başlayan Çaykur Rizespor camiasına yazık” ifadeleri yer aldı. Kulüp, genç bir kadro kurarak sezona başladığını ve hedeflerinin olduğunu vurgulayarak hayallerini yıkmamalarını istedi.

Çaykur Rizespor açıklamasının devamında, “Anadolu kulüpleri sadece saygı bekliyor, adaletli davranılmasını bekliyor, alın terinin karşılığı çarpık düzene kurban gitmesin istiyor. Esas sorun kaybedilen puanlar değil bizzat yok olan güvendir” denildi.

Kulüp, sahada mücadele etmeye ve Süper Lig’e renk katmaya devam edeceklerini belirtti ve adaletli yönetimin oluşturulması için futbolun tüm paydaşlarını göreve davet etti. Aynı zamanda, maç sonucuna ve adaletsizliklere sebep olanların vicdanlarıyla yüzleşmelerini istedi.

Çaykur Rizespor’un bu açıklaması sosyal medyada geniş bir yankı uyandırdı ve futbolseverler tarafından destek gördü. Maç sonuçlarına yönelik adalet talepleri, Türk futbolunun gündemine oturan önemli bir konu haline geldi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.