DOLAR 32,8416 -0.19%
EURO 35,6960 -0.55%
ALTIN 2.538,680,16
BITCOIN 2169618-2,00%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

20:39

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Arsenal’de Jorginho Belirsizliği: Sözleşme Sezon Sonunda Son Buluyor

Arsenal’de Jorginho Belirsizliği: Sözleşme Sezon Sonunda Son Buluyor

Arsenal'de Jorginho'nun sözleşmesinin sezon sonunda sona ermesi, geleceği konusunda belirsizliğe neden oluyor. Transfer dedikoduları arasında adı geçen İtalyan yıldızın durumu ne?

ABONE OL
16 Kasım 2023 08:19
Arsenal’de Jorginho Belirsizliği: Sözleşme Sezon Sonunda Son Buluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal’de orta saha oyuncusu Jorginho’nun sözleşme durumu belirsizliğini koruyor. İngiliz medyasında çıkan haberlere göre, Jorginho’nun mevcut sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Bu durum, 31 yaşındaki oyuncunun ocak ayından itibaren İngiliz olmayan ekiplerle görüşmelere başlayabileceği anlamına geliyor.

Jorginho’nun Arsenal ile bir yıllık uzatma opsiyonu bulunsa da, oyuncunun geleceği hala belirsizliğini koruyor. İtalyan yıldızın Arsenal’deki durumuyla ilgili resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

Geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada Jorginho, geleceğiyle ilgili herhangi bir görüşme yapmadığını belirtmiş ve Arsenal’de mutlu olduğunu ifade etmişti. Ancak transfer söylentileri arasında Fenerbahçe’nin adının geçmesi, oyuncunun geleceği hakkında daha fazla spekülasyona neden olmuştu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.