DOLAR 32,8301 -0.22%
EURO 35,6793 -0.56%
ALTIN 2.538,150,14
BITCOIN 2162878-2,56%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Union Berlin’de Teknik Direktör Değişikliği: Urs Fischer Görevden Alındı

Union Berlin’de Teknik Direktör Değişikliği: Urs Fischer Görevden Alındı

Almanya'nın Bundesliga ekiplerinden Union Berlin, beş sezon boyunca başarılarıyla adından söz ettiren İsviçreli teknik direktör Urs Fischer'i görevden alıyor. Detaylar haberimizde.

ABONE OL
16 Kasım 2023 08:18
Union Berlin’de Teknik Direktör Değişikliği: Urs Fischer Görevden Alındı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Almanya Bundesliga ekibine beş sezondur hizmet veren İsviçreli teknik direktör Urs Fischer, kulüp yönetimiyle yapılan karşılıklı anlaşma sonucunda görevden alındı. Fischer’in görevden ayrılma kararı, takımın bu sezon gösterdiği performans ve alınan sonuçlar doğrultusunda alındı.

Urs Fischer, 2018 yılında Union Berlin’in başına geçerek takımı Bundesliga’ya çıkarma başarısı elde etmiş, aynı zamanda UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi’ne katılma hakkı kazandırmıştı. Ancak bu sezon, Union Berlin’in istenilen performansı sergileyememesi üzerine yönetim değişikliği kararı alındı.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, Fischer’e takıma sağladığı katkılardan dolayı teşekkür edilirken, yeni bir teknik direktör arayışına başlandığı belirtildi. Union Berlin, gelecek dönemde takımın başında görmeyi planladığı teknik direktör için çalışmalarına hız verdi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.