DOLAR 32,8733 -0.09%
EURO 35,6975 -0.52%
ALTIN 2.539,790,21
BITCOIN 2168483-1,88%
İstanbul
31°

PARÇALI AZ BULUTLU

17:13

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Apple’dan iPhone 15 Pro Max Sipariş Etti ve Android Telefon Aldı

Apple’dan iPhone 15 Pro Max Sipariş Etti ve Android Telefon Aldı

Apple'dan iPhone 15 Pro Max sipariş eden bir kullanıcı Android telefon aldığını belirtti.

ABONE OL
14 Kasım 2023 18:53
Apple’dan iPhone 15 Pro Max Sipariş Etti ve Android Telefon Aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu, son zamanlarda duyduğumuz en tuhaf şeylerden biri; İngiltere’den biri Apple’ın resmi web sitesinden iPhone 15 Pro Max siparişi verdi ve aldığı şeyin istediği şeyle hiçbir ilgisi yoktu. Kullanıcı deneyimini Reddit’te paylaştı ve bu muhtemelen operatörün yaptığı bir dolandırıcılık.

Kullanıcı, cep telefonunun siparişiyle ilgili tüm e-postaları Apple’dan aldığını ve teslimatla ilgili bilgilerin DPD’den geldiğini bildirdi. Ancak iddia edilen iPhone 15 Pro Max’in kutusunu açtığında bir şeylerin ters gittiğini fark etti. Başlangıçta cihazın ekranında Apple’ın kesinlikle yapmadığı koruyucu bir film vardı. İlk başta bir dönüş cihazı aldığını sandı ama zaman geçtikçe işler daha da kötüleşti.

“Açtığımda fark ettiğim bir sonraki şey, ekranın düzgün olmadığı, siyah alanın OLED olmayan bir şekilde aydınlatıldığı ve alt kısımda bir çenenin olduğu, bu da bunun telefon için doğru olmadığını gösteriyor. “dedi kullanıcı.

Daha sonra ona cihazın kurulumu için tamamen farklı bir kılavuz getirdi ve bu noktada süreci durdurdu ve şans eseri hesap ayrıntılarını girmedi. En önemlisi, Apple Wallet’ı kurmaya çalışmadı.

“Bunun derisi soyulmuş bir Android cihazı olduğunu hemen anladım. Büyükbabamı ikna edebilir ama ben bunu oldukça çabuk çözebildim (özellikle bazı durumlarda gerçek Android seçeneklerinin ortaya çıktığını gördüğümde).

Apple'dan iPhone 15 Pro Max sipariş ettim ve Android telefon aldım
Apple’dan iPhone 15 Pro Max sipariş ettim ve Android telefon aldım

Kullanıcı Apple’a bir talepte bulundu ve şirket konuyu araştırdıklarını ve yakında size geri dönüş yapacaklarını söyledi. Bu, aldığımız her cihazı kontrol etmemiz için iyi bir hatırlatmadır ve yakın zamanda teknisyenlerden benzer bir mesaj aldığımızdan, ne olduğunu kanıtlayacak kanıtlara sahip olmak için cihazın açılışını da videoya çekmek iyi bir fikirdir.

Başımıza daha kötü bir şey geldi, başka bir firmadan ELTA teslimatlı cep telefonu sipariş ettikten sonra, açık olduğu belli olan, içinde hiçbir şey olmayan bir kutu aldık. Birisi paketi açtı ve taşıma sırasında bir yerden kutuyu aldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
Tüm Yorumlar (1)
  • Kemal

    Yok artık daha neler! Apple’da böyle bir şey yaparsa yani vay halimize…

    Yanıtla
    +0
    -0


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.