DOLAR 33,9942 0.28%
EURO 37,8773 0.7%
ALTIN 2.821,620,44
BITCOIN 1970572-3,08%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ankara’da Trafik Kazasına Müdahale Eden Bekçi Şehit Oldu

Ankara’da Trafik Kazasına Müdahale Eden Bekçi Şehit Oldu

Ankara'da trafik kazasına müdahale eden bir bekçi, başka bir aracın çarpması sonucu şehit oldu. Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, taziye mesajı yayımladı.

ABONE OL
9 Kasım 2023 17:44
Ankara’da Trafik Kazasına Müdahale Eden Bekçi Şehit Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara’da, trafik kazasına müdahale etmekte olan bir bekçi, başka bir aracın çarpması sonucu şehit oldu. Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, bu acı olaya ilişkin taziye mesajı yayımladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılan mesajda, Ankara Şehit Bülent Bostanoğlu Polis Merkezi Amirliği kadrosunda görevli çarşı ve mahalle bekçisi Halil Kara’nın, Demetevler Lalegül kavşağında meydana gelen trafik kazasına müdahale ettiği ve bu sırada başka bir aracın çarpması sonucu yaralandığı belirtildi. Halil Kara, yaralı olarak hastaneye kaldırıldı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, şehit bekçi Halil Kara için başsağlığı ve taziye mesajı yayımlayarak, “Aziz şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı ve sabırlar dilerim.” ifadelerini kullandı.

Bu acı olay, trafik güvenliği ve kaza müdahalelerinin ne kadar riskli olabileceğini bir kez daha gösteriyor. Emniyet güçleri ve bekçiler, trafik kazaları dahil olmak üzere toplumun güvenliği için büyük bir özveriyle çalışmaktadır. Şehit bekçi Halil Kara’ya Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır dileriz.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.