DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18514991,02%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Adıyaman’da Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Törenleri Düzenlendi

Adıyaman’da Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Törenleri Düzenlendi

Türkiye Cumhuriyeti'nin önderi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85. yılında, Adıyaman'ın Kahta, Sincik ve Çelikhan ilçelerinde düzenlenen anma törenleriyle büyük bir saygı ve duyguyla anıldı.

ABONE OL
10 Kasım 2023 20:12
Adıyaman’da Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Törenleri Düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kahta’da Anma Töreni:
Kahta Kaymakamlığı bahçesinde gerçekleşen anma törenine, Kahta Kaymakamı Selami Korkutata ve Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı’nın öncülük ettiği çelenk sunumuyla başlandı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

Çelikhan ve Sincik İlçelerinde Düzenlenen Törenler:
Çelikhan ilçesinde Hükümet Konağı Bahçesi ve Sincik ilçesinde ise ilçe meydanında düzenlenen törenlerde, Kaymakamlar ve Belediye Başkanları tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından öğrenciler, Atatürk’ün ilkeleri ve devrimleri hakkında bilgilerin paylaşıldığı programlara katıldılar.

Gölbaşı’nda İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Tören:
Gölbaşı’nda İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen törende, Kaymakam Tarık Buğra Seyhan ve Belediye Başkanı İskender Yıldırım, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tören, duygusal anların yaşandığı bir atmosferde sona erdi.

Bu anlamlı gün, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına olan minnet ve şükranın bir göstergesi olarak, Adıyamanlılar tarafından özlemle anıldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.