DOLAR 34,0389 -0.02%
EURO 37,5833 -0.13%
ALTIN 2.750,990,29
BITCOIN 19329051,08%
İstanbul
27°

KAPALI

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Adıyaman’da Atatürk’ü Anma Etkinliği: Valilik Önünde Gerçekleştirildi

Adıyaman’da Atatürk’ü Anma Etkinliği: Valilik Önünde Gerçekleştirildi

Adıyaman'da, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 85. yılı nedeniyle düzenlenen anma etkinliği, Valilik önünde saat 09.05'te gerçekleştirildi.

ABONE OL
10 Kasım 2023 20:03
Adıyaman’da Atatürk’ü Anma Etkinliği: Valilik Önünde Gerçekleştirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adıyaman Valiliği ve Adıyaman Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında çelenkler, Atatürk Büstü’ne bırakıldı. Sirenlerin çalmasıyla birlikte, Valilik önünde ve şehir genelinde vatandaşlar, saygı duruşunda bulundu. İki dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okunarak çelenk bırakma töreni sona erdi.

Adıyaman Valisi Osman Varol, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, “Cumhuriyetimizin kurucusu, Milli Mücadele’nin önderi, eşsiz devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85. yılında milletçe özlem, rahmet ve saygıyla anıyoruz. 57 yıllık ömrünü Türk Milleti’nin istiklaline ve istikbaline adayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefat yıl dönümü olan 10 Kasım’ı bir matem olarak görmekten ziyade, Gazi’nin fikirlerini ve eserlerini anlama günü olarak idrak etmek gerekir.” dedi.

Vali Varol, Atatürk’ün açtığı yolda Türkiye Cumhuriyeti’ni daha ileriye taşımak için gayret göstereceklerini belirterek, “Bu duygularla ebediyete irtihalinin 85. yılı dolayısıyla bizlere Cumhuriyet’i armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, İstiklal Savaşımızın kahramanlarını, Gazi Meclisimizin Mebuslarını ve tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.