DOLAR 32,8642 -0.03%
EURO 35,6662 -0.1%
ALTIN 2.542,60-0,09
BITCOIN 2168223-2,71%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

53 TL ile Neler Alınır? Bir Sosyal Medya Fenomeni Karaman Pazarından Şaşırtıcı Alışveriş Yaptı
  • Son Dakika Haberler
  • Ekonomi
  • 53 TL ile Neler Alınır? Bir Sosyal Medya Fenomeni Karaman Pazarından Şaşırtıcı Alışveriş Yaptı

53 TL ile Neler Alınır? Bir Sosyal Medya Fenomeni Karaman Pazarından Şaşırtıcı Alışveriş Yaptı

Karaman'da yaşayan bir sosyal medya fenomeni, sadece 53 TL ile neler alınabileceğini gösteren bir video paylaştı. Fenomenin pazar alışverişi kısa sürede viral oldu ve bir günde 1 milyon izlenmeyi aştı.

ABONE OL
7 Kasım 2023 15:19
53 TL ile Neler Alınır? Bir Sosyal Medya Fenomeni Karaman Pazarından Şaşırtıcı Alışveriş Yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Günümüzde artan hayat pahalılığı şikayetleri, birçok insanın bütçesini zorlayabilirken, Karaman’da yaşayan bir sosyal medya fenomeni, sadece 53 TL ile neler alınabileceğini gösteren bir video paylaştı. Bu videonun hızla viral hale gelmesi, ekonomik zorluklarla başa çıkmaya çalışan insanların ilgisini çekti.

Sosyal medya fenomeni, Karaman’daki perşembe pazarından aldığı ürünleri tanıttığı videoda, 53 TL ile oldukça çeşitli ve sağlıklı gıdalar satın aldı. Videoda yer alan alışveriş listesi, dikkatleri çekti:

1 kilo mandalina
Yarım kilo turp
1 kilo patlıcan
Yarım kilo salatalık
Yarım kilo limon
1 adet nar
Yarım kilo domates
Yarım kilo muz
Yarım kilo havuç
Bu ürünlerin toplam maliyeti sadece 53 TL idi. Fenomenin alışverişini gören insanlar, bu fiyatın ne kadar uygun olduğuna şaşırdılar. Videonun kısa sürede viral hale gelmesiyle, bir günde 1 milyon izlenmeyi aşması dikkat çekti.

Hayat pahalılığına karşı ekonomik alışveriş önerileri, sosyal medya aracılığıyla daha fazla kişiye ulaşıyor ve insanların daha fazla bilinçlenmelerini sağlıyor. Bu tür videolar, ekonomik zorluklarla mücadele eden insanlara ilham veriyor ve tasarruf yapma yolunda fikirler sunuyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.