DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22386100,48%
İstanbul
25°

AÇIK

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Yüksek Rakımlı Yaylalarda Kışın İlk Sis ve Kar Görüntüleri

Yüksek Rakımlı Yaylalarda Kışın İlk Sis ve Kar Görüntüleri

Bölgedeki yüksek rakımlı yaylalarda kışın ilk karın yağmasıyla birlikte, doğanın beyaz örtüyle kaplanması ve oluşan sis bulutları görsel şölen sunuyor. Güneysu ilçesinin Handüzü Yaylası, İkizdere ilçesi Çağrankaya Yaylası ve Huser Yaylası'nda yaşanan bu doğa olayı, muhteşem manzaralara dönüştü.

ABONE OL
10 Kasım 2023 17:32
Yüksek Rakımlı Yaylalarda Kışın İlk Sis ve Kar Görüntüleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bölgedeki yüksek rakımlı yaylalarda kışın ilk kar yağışı gerçekleşti ve doğa, beyaz bir örtüyle kaplandı. Huser Yaylası’nda ise karın ardından oluşan sis bulutları, etkileyici ve göz alıcı bir manzara oluşturdu.

Güneysu ilçesinin Handüzü Yaylası ile İkizdere ilçesi Çağrankaya Yaylası’nda da yağış aralıklarla etkisini gösterdi. Yayla manzaraları, bembeyaz örtüyle kaplanmış ağaçlar ve oluşan sis bulutlarıyla adeta bir tabloyu andırıyor.

Yüksek rakımlı yaylalarda yaşayan vatandaşlar, doğanın bu güzellikleri karşısında keyifli anlar yaşıyor. Ancak yetkililer, halen bölgede bulunan vatandaşlara artık kalmamaları konusunda uyarılarda bulundu. Kışın zorlu koşulları nedeniyle güvenlikleri için alınan bu önlemler, vatandaşların sağlığına yönelik bir tedbirdir.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.