DOLAR 32,8223 -0.24%
EURO 35,6584 -0.62%
ALTIN 2.539,660,20
BITCOIN 2157488-3,68%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yangında Ağır Yaralanan 3 Çocuktan Birisi Şanlıurfa’da Hayatını Kaybetti

Yangında Ağır Yaralanan 3 Çocuktan Birisi Şanlıurfa’da Hayatını Kaybetti

Şırnak'ta 12 Kasım'da meydana gelen ve henüz nedeni belirlenemeyen yangında ağır yaralanan 3 çocuktan biri, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gördüğü sırada kalbinin durması sonucu hayatını kaybetti. Olayın detayları ve çocuğun ölümü, bölgede büyük üzüntü yarattı.

ABONE OL
14 Kasım 2023 10:44
Yangında Ağır Yaralanan 3 Çocuktan Birisi Şanlıurfa’da Hayatını Kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şırnak’ın merkez Cumhuriyet Mahallesi’nde 12 Kasım’da meydana gelen ve henüz nedeni belirlenemeyen yangında ağır yaralanan 4 çocuktan biri olan Umutcan Muhammed Küden, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı. Ancak bugün sabah saatlerinde Umutcan Muhammed Küden’in kalbinin durması sonucu hayatını kaybettiği bildirildi.

Olayda diğer 3 çocuğun da ağır yaralandığı ve tedavilerine devam edildiği belirtildi. Yangın sonucu olay yerinde hayatını kaybeden 4. çocuğun ismi daha önce duyurulmuştu.

Olayın detayları, bölgede büyük bir üzüntü ve endişe yaratırken, yangının neden çıktığına dair yapılan incelemenin devam ettiği ifade edildi. Çocukların ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerken, diğer yaralı çocukların sağlık durumlarıyla ilgili güncellemeler bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.