DOLAR 32,8728 0.05%
EURO 35,7192 -0.04%
ALTIN 2.541,260,26
BITCOIN 2158992-3,41%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Trabzonspor’da Vitor Hugo Geri Dönebilir: Stoper Bölgesine Takviye Yolda

Trabzonspor’da Vitor Hugo Geri Dönebilir: Stoper Bölgesine Takviye Yolda

Trabzonspor'un şampiyon kadrosundan ayrılan Vitor Hugo'nun, yeni takımında forma şansı bulamaması üzerine geri dönebileceği iddia ediliyor. Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın stoper bölgesi için transfer isteği doğrultusunda, Brezilyalı futbolcuyla devre arasında görüşmelerin yapılacağı öne sürülüyor.

ABONE OL
14 Kasım 2023 12:56
Trabzonspor’da Vitor Hugo Geri Dönebilir: Stoper Bölgesine Takviye Yolda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor’un Brezilyalı stoperi Vitor Hugo, 2022-2023 sezonunda annesinin rahatsızlığı nedeniyle takımdan ayrılmıştı. Ancak yeni takımında beklediği forma şansını bulamayan Hugo’nun, eski takımı Trabzonspor’a geri dönebileceği gündemde.

Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın stoper bölgesinde takviye isteği doğrultusunda, Vitor Hugo’nun isminin öne çıktığı belirtiliyor. Sezon başında Bahia ekibine transfer olan Hugo, 2022-2023 sezonunda sınırlı forma şansı buldu ve takımında ayrılık söylentileri çıktı.

Trabzonspor’un stoper bölgesinde Baniya, Denswil, Benkovic, Fernandez ve Hüseyin Türkmen gibi oyuncular bulunsa da Abdullah Avcı’nın savunma hattını güçlendirmek için Vitor Hugo’yu kadroya katmak istediği iddia ediliyor. Devre arasında futbolcuyla yapılacak görüşmelerin ardından netleşecek olan durum, takımın transfer stratejisini etkileyebilir.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.