DOLAR 32,8395 -0.19%
EURO 35,7022 -0.53%
ALTIN 2.537,860,13
BITCOIN 2177725-1,19%
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

20:39

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Trabzonspor, Konyaspor Maçı İçin Hazır

Trabzonspor, Konyaspor Maçı İçin Hazır

Süper Lig'in 12. haftasında Konyaspor'u ağırlayacak olan Trabzonspor, maç öncesi taktik çalışmalarını tamamladı. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanla hazırlıklar tamamlandı. Detaylar haberimizde.

ABONE OL
9 Kasım 2023 19:12
Trabzonspor, Konyaspor Maçı İçin Hazır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’in 12. haftasında Trabzonspor, Konyaspor’u ağırlamaya hazırlanıyor. Bordo-mavililer, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde son antrenmanlarını gerçekleştirdi. Takım, maç öncesi taktik çalışmalarıyla eksiklikleri gidermeye çalıştı.

Trabzonspor, yarın saat 20.00’de Papara Park’ta Konyaspor ile karşılaşacak. Takımın hedefi, bu önemli maçı galibiyetle tamamlayarak puanını artırmak ve üst sıralardaki yerini sağlamlaştırmak.

Ayrıca, Trabzonspor’un özel bir misafiri olarak kente gelen Yusuf Emir Bolat ve ailesi, takımın son antrenmanını izledi. Yusuf Emir Bolat, Bursa’da yaşadığı bir olay sonrasında Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’ın davetiyle kulüp tarafından özel bir misafir olarak ağırlanmıştı. Bugünkü antrenmana katılan Yusuf Emir Bolat ve ailesi, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve futbolcularla görüştü. Günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yusuf Emir Bolat, Konyaspor ile oynanacak olan maçta seremoniye çıkarak hayalini gerçekleştirecek. Trabzonspor taraftarları tarafından büyük sevgi ve ilgiyle karşılanan Yusuf Emir, bu özel günüyle unutulmaz bir deneyim yaşayacak.

Trabzonspor, hem sahada hem de taraftarıyla birlikte Konyaspor karşısında galip gelmeyi hedefliyor ve taraftarlarının desteğiyle bu hedefe ulaşmak için sahaya çıkacak.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.