DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18416500,41%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

THY: Bilgi Teknoloji Sistemi Sorunu Giderildi, Siber Saldırı Yok

THY: Bilgi Teknoloji Sistemi Sorunu Giderildi, Siber Saldırı Yok

Türk Hava Yolları (THY) Bilgi Teknoloji sistemlerinde yaşanan sorunun giderildiğini ve herhangi bir siber saldırı olmadığını açıkladı. İstanbul çıkışlı uçuşların iptal edildiği olayla ilgili yeni bilgiler burada.

ABONE OL
3 Kasım 2023 21:01
THY: Bilgi Teknoloji Sistemi Sorunu Giderildi, Siber Saldırı Yok
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Hava Yolları (THY), bugün yaşanan bilgi teknoloji sistemi sorununun giderildiğini ve herhangi bir siber saldırının olmadığını belirtti. Bilgi teknoloji sistemlerinde yaşanan aksaklıkların çözüldüğünü açıklayan THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, operasyonlarının kademeli olarak normale döndüğünü ifade etti. İstanbul çıkışlı uçuşlarda yaşanan aksaklıklar nedeniyle iptaller gerçekleşmişti.

THY Basın Müşaviri, yaşanan sorunun bir siber saldırı sonucu meydana gelmediğini de net bir şekilde belirtti. Ayrıca İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA, bekleyen yolcular için ücretsiz internet hizmeti başlattığını duyurdu.

Türk Hava Yolları, yaşanan aksaklıklardan dolayı yolcularından özür dilerken, uçuşlarının normale dönmesiyle birlikte seyahat edecek yolcuların planlarını güncellemeleri gerekebilir.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.