DOLAR 32,8422 -0.06%
EURO 35,7398 -0.03%
ALTIN 2.543,27-0,03
BITCOIN 2167265-3,23%
İstanbul
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TFF Hakem Akademisi, Türkiye Genelinde Aday Hakem Kursları Düzenliyor: Başvuru Detayları
  • Son Dakika Haberler
  • Spor
  • TFF Hakem Akademisi, Türkiye Genelinde Aday Hakem Kursları Düzenliyor: Başvuru Detayları

TFF Hakem Akademisi, Türkiye Genelinde Aday Hakem Kursları Düzenliyor: Başvuru Detayları

Türkiye Futbol Federasyonu Hakem Akademisi, Türkiye genelinde düzenlenecek aday hakem kursları için başvuruların başladığını duyurdu. Başvuru süreci, gerekli evraklar ve kurs aşamalarıyla ilgili detaylı bilgiler federasyon tarafından paylaşıldı. Futbol hakemliği kariyerine başlamak isteyen adayların bu fırsatı değerlendirmesi bekleniyor.

ABONE OL
13 Kasım 2023 20:37
TFF Hakem Akademisi, Türkiye Genelinde Aday Hakem Kursları Düzenliyor: Başvuru Detayları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Futbol Federasyonu Hakem Akademisi, ülke genelinde düzenlenecek aday hakem kursları için başvuruların alınacağını duyurdu. Aday hakem olmak isteyenlerin başvuru süreci ve gerekli evraklar hakkında bilgilendirildiği açıklamada, kursların üç aşamadan oluşacağı belirtildi. İşte federasyon tarafından yapılan açıklama:

“Türkiye Futbol Federasyonu Hakem Akademisi, Türkiye genelinde aday hakem kurslarını açıyor. Hakemlik kariyerine başlamak isteyen herkesi başvuru formunu doldurmaya davet ediyoruz. Kurslarımız, ‘Online İçerik Paylaşımı’, ‘İllerde Yüz Yüze Eğitim ve Kural Sınavı’ ve ‘Atletik Performans Testi’ olmak üzere 3 aşamadan oluşacak. Başarılı olan adaylar, aday hakem olarak hakemlik kariyerine başlayacak.”

Aday hakemlik başvurusu için gereken belgeler şu şekilde sıralandı:

a) Geçerli Sağlık Raporu: Resmi bir sağlık kurumundan son 6 ay içinde alınmış dâhiliye, göz, psikiyatri (psikiyatri uzmanının olmadığı yerlerde nöroloji), hariciye, kulak burun boğaz uzmanlarından “Futbol Hakemliği Yapabilir veya Lens ile Futbol Hakemliği Yapabilir” onaylı sağlık raporu.

b) Güncel Arşivli Adli Sicil Kaydı: Cumhuriyet Savcılığından veya E-Devlet üzerinden son 6 ay içinde alınmış arşivli adli sicil kaydı.

c) Geçerli Kimlik Belgeleri: Nüfus cüzdanı örneği veya vukuatlı nüfus kayıt belgesi.

Belgeler, yüz yüze eğitim öncesinde İl Hakem Kurulları’na sunulacak. Türkiye genelinde düzenlenecek bu kurslar, yeni hakem adaylarının yetişmesine olanak tanıyacak ve futbol hakemliği alanında nitelikli insan kaynağının artmasına katkı sağlayacak.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.